ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

0 Το αεροπλάνο που θα ζήλευε και ο James Bond

Το αεροπλάνο που θα ζήλευε και ο James BondTo Lisa Akoya μπορεί να προσγειωθεί σε αεροδιάδρομο, νερό ή χιόνι

Πρόκειται για ένα όχημα που θα ταίριαζε σίγουρα σε μία περιπέτεια του Χόλυγουντ. Ο λόγος για το Lisa Akoya, το διθέσιο αεροπλάνο, που τα καταφέρνει στο νερό και στο χιόνι, όσο καλά και στον αέρα.

Το Lisa Akoya σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στις αγορές και θα μπορεί να το αποκτήσει κανείς δίνοντας 350.000 δολάρια.

Το αεροπλάνο μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί το ίδιο εύκολα σε νερό ή χιόνι, όπως και στο έδαφος. Επιπλέον, με τα αναδιπλούμενα φτερά του, μπορεί να αποθηκευτεί ή να μεταφερθεί με ευκολία.Το αεροπλάνο της Lisa Airlines που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση AirVenture Oshkosh στο Wisconsin, μπορεί να πραγματοποιήσει ταξίδι 2.000 μιλίων με ταχύτητα 250 χλμ/ώρα.


«Προσφέροντας περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο αεροσκάφος στην αγορά, η LISA Airplanes φέρνει μια νέα διάσταση, με την ανάπτυξη της έννοιας της πτήσης αναψυχής, όπου πηγαίνοντας από το σημείο Α στο σημείο Β γίνεται απλούστερη και ταχύτερη, γεγονός που καθιστά την πτήση μια πραγματική ευχαρίστηση» δηλώνει ο Erick Herzberger, πρόεδρος και συνιδρυτής της LISA Airplanes.













http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...