ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

0 Ο σκύλος είναι κάτι παραπάνω από καλύτερός του φίλος

Αγάπη αληθινή σημαίνει να στέκεσαι δίπλα του στα δύσκολα

Για τον John Unger, ο σκύλος του Schoep, δεν είναι απλά, ένας πολύ καλός και πιστός φίλος. Σημαίνει γι αυτόν πολύ περισσότερα.

Υιοθέτησε τον Schoep όταν ήταν μόλις 2 μηνών. Σήμερα ο σκύλος είναι 19 ετών και έχει πάρα πολλά προβλήματα λόγω ηλικίας. Έχει αρθρίτιδα και δυσκολεύεται πάρα πολύ να κινηθεί αλλά και να κοιμηθεί από τους πόνους.

Το αφεντικό του τυχαία ανακάλυψε ότι αυτό που τον ανακουφίζει από τον πόνο και τον νανουρίζει είναι το νερό. Έτσι για αρκετές εβδομάδες τον έπαιρνε αγκαλιά και τον κοίμιζε ο ίδιος μέσα σε μία λίμνη.

Η σχέση ενός ανθρώπου με έναν σκύλο μπορεί να γίνει τόσο δυνατή όσο και των ανθρώπων μεταξύ τους. Ο John Unger το απέδειξε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...