ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

0 Σκύλος-σκαντζόχοιρος σημειώσατε 2

Φωτογραφίες και βίντεο της άτυχης Bella Mae που πήρε ένα σκληρό μάθημα

H 3χρονη Bella Mae, ένα bulldog από την Οκλαχόμα, έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο το μάθημά της: να μην ενοχλεί τους σκαντζόχοιρους. Πριν όμως μάθει, ήρθε σε πολύ στενή επαφή με ένα από τα αγκαθωτά ζωάκια και η επώδυνη αυτή συνάντηση της άφησε… 500 αγκάθια!

Στο κτηνιατρείο το σκυλί υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση για την απομάκρυνση των αγκαθιών από το κεφάλι και τα πόδια. Ορισμένα αγκάθια παραμένουν κάτω από το δέρμα της, εκτιμούν οι κτηνίατροι, αλλά τουλάχιστον η Bella Mae αναρρώνει καλά.

Οι Jerry και Allison Noles εξήγησαν πως το bulldog έπαιζε με τα υπόλοιπα κατοικίδιά τους κοντά σε μία λίμνη όταν εμφανίστηκε ένας σκαντζόχοιρος. Οι σκαντζόχοιροι είναι νυκτόβια ζώα και οι Noles πιστεύουν πως ο συγκεκριμένος πλησίασε τη λιμνούλα για να πιει νερό.


Η Bella Mae μάλλον πλησίασε πολύ τον σκαντζόχοιρο προκαλώντας τον. Και το αποτέλεσμα ήτα επώδυνο. Για καλή της τύχη η σκυλίτσα δεν είχε δεχθεί αγκάθια στα μάτια.

Στη Bella May χορηγείται θεραπεία με αντιβιοτικά επειδή κάποια αγκάθια έχουν παραμείνει στο σώμα της αλλά είναι κάτω από το δέρμα της.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο















News9.com - Oklahoma City, OK - News, Weather, Video and Sports |
 http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...