ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

0 Μπορεί να μην νικήσαμε τελικά όμως η αλήθεια βρίσκεται ολόκληρη στην παρακάτω εικόνα...

Με την ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' στην εθνική μας. Παρά τις προσδοκίες μας όλοι μας ξέραμε πόσο δύσκολος αντίπαλος ήταν Γερμανία και η εθνική μας στάθηκε στο ύψος της. Και μόνο η συμμετοχή της Ελλάδας σε τέτοιες διοργανώσεις είναι μεγάλη επιτυχία.
Στα εκατοντάδες προκλητικά σχόλια των μάλλον κομπλεξικών Γερμανών εμείς απαντάμε με μια εικόνα, και δεν χρειάζεται κάποια άλλη απάντηση.
Επίσης να πούμε ότι καλό είναι και το ποδόσφαιρο και η ψυχαγωγεία αλλά αυτή την εποχή ταυτόχρονα με το Euro γίνονται και οι συνεδριάσεις των G20 καθώς και της λέσχης Μπιλντεμπεργκ. Το γεγονός ότι συμπίπτουν για άλλη μια φορά αθλητικά δρώμενα με τέτοιες συνεδριάσεις δεν το θεωρούμε τυχαίο, καθώς η μαζοποίηση των ατόμων και η εκ των πραγμάτων ευκολότερη χειραγώγηση τους αλλά και ο αναγκαίος αποπροσανατολισμός τους έχουν άμεση σχέση με τα αθλητικά γεγονότα ιδιαιτέρως όσα αφορούν το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...