ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

0 Η Βαγδάτη καλύφθηκε στην άμμο

Μια μέρα πριν τη διεθνή συνάντηση σχετικά με τα πυρηνικά όπλα της Τεχεράνης

Ένα παχύ στρώμα σκόνης κάλυψε σήμερα τη Βαγδάτη, ως αποτέλεσμα μιας από τις χειρότερες αμμοθύελλες που έχει πλήξει την ιρακινή πρωτεύουσα τα τελευταία έτη και μάλιστα μια μέρα προτού φιλοξενήσει τη διεθνή συνάντηση μεταξύ του Ιράν και των έξι παγκοσμίων δυνάμεων, για συζητήσεις σχετικά με τις πυρηνικές προθέσεις της Τεχεράνης.

Το διεθνές αεροδρόμιο έκλεισε, όπως ακριβώς και εκατοντάδες επιχειρήσεις, ενώ αρκετοί κάτοικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Η αμμοθύελλα παρεμπόδισε επίσης τις στρατιωτικές πτήσεις και οι τακτικές περιπολίες ελικοπτέρων ανεστάλησαν.

Αμμοθύελλες ξεσπούν περίπου δύο φορές το χρόνο στη Βαγδάτη, η οποία συνορεύει με την έρημο, μέσω μιας λεπτής λωρίδας καλλιεργήσιμης γης μεταξύ των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη. Ωστόσο, επικρατεί ανησυχία στις τοπικές αρχές σχετικά με την άφιξη των απεσταλμένων στην ιρακινή πρωτεύουσα και επιχειρείται η αποκατάσταση του αεροδρομίου.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...