ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

0 Η Ακρόπολη στο εξώφυλλο του νέου cd των Uriah Heep!

Κι όμως είναι αλήθεια! Οι θρυλικοί Uriah Heep θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό, την ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσαν πέρσι τον Μάρτιο στην Αθήνα, στο Gagarin Club.Το συγκρότημα που υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα rock συγκροτήματα της δεκαετίας του 70 και του 80, συνεχίζει με επιτυχία να ηχογραφεί αλλά και να κάνει συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο που στη σαραντάχρονη καριέρα τους έχουν πουλήσει περισσότερα από 30 εκ. album!
Το συγκρότημα χαρακτηρίζει το ελληνικό κοινό «το πιο αφοσιωμένο» σε όλο τον κόσμο και επέλεξε μια φωτογραφία της Ακρόπολης για το εξώφυλλο του cd, αποδεικνύοντας την αγάπη και το σεβασμό του για το ελληνικό κοινό και την Ελλάδα.

«Προσπαθούμε να παίζουμε στην Ελλάδα κάθε φορά που προγραμματίζουμε περιοδεία και ελπίζουμε αυτός ο ενθουσιασμός που μας δείχνει το ελληνικό κοινό να φαίνεται και στο cd. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!»

Στο cd περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους, όπως τα ‘Overload’, ‘Return To Fantasy’, ‘Only Human’, ‘Gypsy’, ‘Easy Livin’’ και July Morning.
 
Lady in Black από JUST-FRIEND
πηγή
http://ta-xeirotera.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...