ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

0 Ο Π. Καμμένος δεν αναγνωρίζει το χρέος…

Η σημερινή παρουσία του Πάνου Καμμένου στα ερτζιανά, και ειδικότερα στον «αέρα» του «Real Fm» ήταν άκρως διαφωτιστική, αναφορικά με ορισμένες από τις βασικές ιδεολογικές θέσεις, αλλά και τις πολιτικές προτεραιότητες και επιχειρήματα που θα προτάξουν οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” στην πορεία προς τις πρόωρες εκλογές. Επιδιώκοντας να προσελκύσουν στις τάξεις τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ακροατήριο.

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. λοιπόν, υπογράμμισε με έμφαση ότι οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” δεν αναγνωρίζουν ουσιαστικά το ελληνικό χρέος, το οποίο έχουν καταγράψει οι διεθνείς εταίροι και δανειστές της χώρας, ζητώντας τη λήψη συγκεκριμένων και επώδυνων για την κοινωνία μέτρων, προκειμένου να καταστεί βιώσιμο.


«Το χρέος δημιουργήθηκε με παράνομο επιτόκιο, και γι’ αυτό το αρνούμαστε. Θέλουμε να μπει τέλος στην ατιμωρησία, ενώ απορρίπτουμε φυσικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας», σημείωσε με έμφαση ο Πάνος Καμμένος.Ο επικεφαλής του νέου κόμματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, υπογράμμισε ότι το κίνημα την ίδρυση του οποίου εξήγγειλε πριν από μερικές εβδομάδες, έχει ως πρόλογο τη διαμαρτυρία της ελληνικής κοινωνίας, ενώ προανήγγειλε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με καμία άλλη πολιτική δύναμη, η οποία να αποδέχεται την ύπαρξη χρέους, και επομένως να συναινεί ή να αποδέχεται συγκαταβατικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

http://cretanpatriot.wordpress.com
 http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...