ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

0 Κάποτε ήθελαν τα χέρια μας, τώρα το μυαλό μας, στο μέλλον;;; Μάλλον την ψυχή μας.

Διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό πως η μετανάστευση των Ελλήνων σήμερα δεν έχει σχέση με την πριν μερικές δεκαετίες μετανάστευση των τότε Ελλήνων. Ότι δηλαδή τώρα οι Έλληνες ''υποψήφιοι'' μετανάστες είναι κάτω των 35 ετών κι έχουν στην διάθεση τους πτυχία και μεταπτυχιακά. Ουσιαστικά πρόκειται για εξειδικευμένο προσωπικό που δυστυχώς δεν βρίσκει δουλειά στη χώρα μας. Βέβαια θα πρέπει κι όλας να είμαστε λίγο καχύποπτοι  με τις έρευνες αυτές διότι μπορεί και να είναι '' πειραγμένες'' με σκοπό να διαμορφώσουν άποψη στο ευρύτερο κοινό (όχι πως αμφισβητούμε το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες ψάχνουν για εργασία εκτός, αλλά αμφισβητούμε τους υπερβολικά μεγάλους αριθμούς)...




Όλα αυτά σημαίνουν με απλά λόγια ότι από την Ελλάδα φεύγουν νόμιμα επιστήμονες ενώ την ίδια στιγμή μπαίνουν παράνομα ανειδίκευτοι λαθρομετανάστες.
Οι τεχνητές συνθήκες οικονομικής και παγκόσμιας κρίσης με επίκεντρο την χώρα μας μας έφεραν στο ίδιο σημείο της πρώτης μεταναστευτικής περιόδου προ μερικών δεκαετιών.

Έχουμε την εντύπωση πως ο καπιταλισμός (που συνήθως αποτυπώνεται στα πρόσωπα των δυτικών ανεπτυγμένων χωρών) έχει πλέον την ανάγκη των Ελληνικών εγκεφάλων. Απλά δείτε τις αμέτρητες προσφορές που υπάρχουν γύρω μας και ζητάνε πτυχιούχους Έλληνες στην Αυστραλία αλλά και αλλού.

Όλοι προσπαθούν να αρπάξουν και από κάτι.
Η χώρα μας αυτή τη στιγμή είναι η τέλεια ευκαιρία για όλους τους. Άλλοι μοιράζονται τον ορυκτό πλούτο μας, άλλοι τα ακίνητα μας, άλλοι την ιστορία μας, άλλοι την κληρονομιά μας και άλλοι εμάς τους ίδιους, τα μυαλά μας. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να προσλάβουν έναν Έλληνα επιστήμονα με 2 χιλιάδες ευρώ (χρήματα τα οποία στον Έλληνα θα φανούν υπέραρκετά), ενώ γι' αυτούς θα είναι ένας χαμηλόμισθος εργάτης και μάλιστα πολύ καλός.

Δυστυχώς αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα και ενώ η ασέλγεια πάνω στο πτώμα της χώρας μας συνεχίζεται εμείς πετάμε χαρταετό.

Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας (είτε διαφωνούμε είτε όχι) ότι στο πρώτο κύμα μετανάστευσης ήθελαν τα χέρια μας, τώρα θέλουν το μυαλό μας και αύριο θα θέλουν την ψυχή μας. Είναι μαθηματικά βέβαιο.

Μόνος τρόπος για την σωτηρία της χώρας και της ψυχής μας είναι:

- Η αυτοοργάνωση και μαζική εξέγερση εναντίον όλων των καθεστώτων που ταλανίζουν εναλλάξ τον ελληνικό λαό.

-Αφαίρεση του καρκίνου που λέγεται δικομματισμός και γενικότερος κοινοβουλευτικός πολυκομματισμός (αριστεράς και δεξιάς) που τρώνε σιγά σιγά την ζωή μας.

- Επαναστατικοί μέθοδοι είτε με λαική εξέγερση είτε με εκλογές.    

- Νέα πατριωτική κυβέρνηση λαοκρατίας (κυριαρχία στον λαό)

- Και πεποίθηση πως στην αρχή μας κοροϊδεύουν, μετά μας αμφισβητούν μετά μας πολεμούν και μετά ΝΙΚΑΜΕ.

Χρειάζεται άμεση αντίδραση από εμάς, για να τσακίσουμε όσους ασελγούν πάνω στο μισοπεθαμένο (ή μισοζώντανο;) πτώμα της χώρας μας.
Κανείς δεν θα μοιραστεί τίποτα που ανήκει στον Έλληνα και την Ελλάδα.

ΛΑΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ.
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο πάνω σε ένα δέντρο που θα πέσει μόνο του όταν ωριμάσει,,, θέλει κούνημα. 
Τσε Γκεβάρα.




ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...