ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

0 Ούτε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν έκανε τέτοια παρέλαση!!!

 Γιώργος Αδαλής  

Βάζουν την Ασυνομία να φυλά το Στρατό!!! Μέτρα που θυμίζουν άλλες εποχές και καταρρακώνουν τη Δημοκρατία μας - Λες και φοβούνται πραξικόπημα 

Παρέλαση που θα την ζήλευε ακόμα κι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, διοργανώνει η κυβέρνηση Παπαδήμου! Οσα γίνονται και λέγονται αυτές τις μέρες σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν έχουν προηγούμενο σε δημοκρατική χώρα της Δύσης, και μόνο το κόμμα Μπάαθ του Σαντάμ Χουσεΐν διοργάνωνε τέτοιες «μαϊμού» παρελάσεις!

Αρχικά η κυβέρνηση πριν δύο μήνες, είχε συνεδριάσει για να αντιμετωπίσει την … παρέλαση και εκεί λήφθηκαν οι πρώτες αποφάσεις!
Πανικοβλημένοι προφανώς απ όσα συνέβησαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αποφάσισαν να αλλάξουν το νόημα της Εθνικής μας Επετείου δίνοντάς της μια τελείως διαφορετική Αξία από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Ετσι, εδώ και μερικές ημέρες, εξαφάνισαν τα νεράντζια από τα δέντρα της Αθήνας!!!

Οσοι δεν το πιστεύετε, σηκώστε τα κεφάλια σας και δείτε τις νεραντζιές γυμνές από … «καρπό» διότι κατά τους σχεδιαστές των μέτρων, τα νεράντζια αποτελούν … πολεμοφόδια!!!

Αλλαξαν θέση στους κάδους σκουπιδιών και κάποιους τους εξαφάνισαν, διότι αποτελούν –πάλι κατά τους χαρτογιακάδες- μέσο στησίματος … οδοφραγμάτων!

Προχτές, απέστειλαν διαταγή στις μονάδες που συμμετέχουν στην παρέλαση κάνοντας τους γνωστό, ότι δεν θα παρελάσουν, αν δεν έχουν προστασία από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.!!!

Και έχουν τρελαθεί άπαντες στο Επιτελείο, γιατί ουδείς καταλαβαίνει τι μπορεί να σημαίνει αυτή η διαταγή! Θα φυλάνε οι αστυνομικοί τους φαντάρους; 

Γιατί;

Φοβούνται μήπως τους επιτεθεί το πλήθος και τους πάρουν τα … όπλα που είναι άσφαιρα και τοποθετούν ενόπλους δίπλα τους;;;

Κατήργησαν την παρέλαση των αρμάτων, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα λένε! Αλήθεια; 

Εμένα αυτά τα δύο μέτρα, μου μοιάζουν ως κάτι άλλο!!! Λες και η Κυβέρνηση φοβάται, μήπως ξεσηκωθούν οι φαντάροι και οι αξιωματικοί, πάρουν τα άρματα και «ταμπουρωθούν» μπροστά στη βουλή ! Αληθεύει ότι οι «χαρτογιακάδες» της Κυβέρνησης, σχεδίασαν τα μέτρα αυτά, για να αποκλείσουν ο ενδεχόμενο … πραξικοπήματος ή διαμαρτυρίας των Στρατευσίμων στην παρέλαση;

Γιατί βάζουν αστυνομικούς να φυλάνε τον Στρατό; Υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση άραγε;

Πέραν όλων αυτών, το στήσιμο της εξέδρας των επισήμων, αλλά και ο τρόπος που καλούνται είναι για γέλια και για κλάματα. Οι επίσημοι καλούνται με πρόσκληση! Ναι όπως το διαβάσατε! 

Ο δημοκράτης Πρωθυπουργός μας μάλιστα, έφτασε σε σημείο να … ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙ τους δημοσιογράφους στην παρέλαση!

Δηλαδή, δεν θα μπορεί κανένας δημοσιογράφος να πάει στην παρέλαση, αν προηγουμένως δεν έχει διαπιστευτεί από το ΜΜΕ που εργάζεται στον Επιτελάρχη που διοργανώνει την παρέλαση. Το κράτος δηλαδή, επιτρέπει την κάλυψη του υπέρτατου γεγονότος μνήμης των αγώνων της Δημοκρατίας μας σε όσους έχουν την έγκριση ενός Στρατηγού!!! Οι άλλοι, δεν μπορούν να καλύψουν την παρέλαση!!!

Οι πολίτες, θα … «τοποθετηθούν» σε μεγάλη απόσταση από την εξέδρα των επισήμων για να μην μπορούν να τους πλησιάσουν!

Γύρω από την παρέλαση, θα κυκλοφορούν 4.500 αστυνομικοί, λες κι αντί για παρέλαση έχουμε πόλεμο!!!

Μάλιστα, στις ταράτσες των κτηρίων, θα ακροβολιστούν ελεύθεροι σκοπευτές, λες κι έρχεται στη χώρα ο .. Ομπάμα και φοβούνται επίθεση της … Αλ Κάιντα! Για το μέτρο αυτό υπήρξαν αντιδράσεις και είναι αμφίβολο αν θα ακροβολιστούν ελεύθεροι σκοπευτές στις στέγες!

Εκατοντάδες Ασφαλίτες θα κυκλοφορούν με πολιτικά, και θα ελέγχουν τους πολίτες, αν στην κατοχή τους έχουν γιαούρτια, αυγά και άλλα τέτοια πολεμοφόδια!!! Οπότε, εκείνες τις ώρες αποφύγετε καλύτερα τις αγορές !!!

Αυτά και άλλα πολλά, δείχνουν τον φόβο του πολιτικού συστήματος, ακόμη και σε μια αθώα εκδήλωση όπως η παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Φοβούνται ότι λόγω του ότι θα υπάρχει συγκεντρωμένο μεγάλο πλήθος, μπορεί να ξεκινήσει μια σπίθα αγανάκτησης που θα καταστρέψει το οικοδόμημά τους!

Και φτάνουν στο σημείο, να παίρνουν μέτρα , λες και πρόκειται να αντιμετωπίσουν οργανωμένους χούλιγκαν που πάνε στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και όχι παιδάκια και οικογενειάρχες που πάνε να αποδώσουν φόρο τιμής στους ήρωες της πατρίδας μας!

Ο φόβος τους πλέον είναι πιο ορατός από ποτέ, κι αυτό γιατί γνωρίζουν καλά, ότι με όσα εγκληματικά διέπραξαν εναντίον των Ελλήνων, η ώρα της κατάρρευσης του σάπιου πολιτικού συστήματος σε τούτη εδώ τη χώρα πλησιάζει!

Και φυσικά, αυτό δεν θα γίνει στην … παρέλαση, αλλά στις επόμενες εκλογές που έρχονται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...