ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

0 Μανώλης Γλέζος: "Η χώρα είναι υποδουλωμένη με χεριά και με πόδια στους ξένους" (video)


Ο Μανώλης Γλέζος, διαπιστώνει ότι "η χώρα είναι υποδουλωμένη με χεριά και με πόδια στους ξένους" και στρέφει τα πυρά του κατά της σημερινής Γερμανίας και της στάσης που τηρεί απέναντι στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, κάνοντας λόγο για «λυσσασμένη επίθεση που δέχεται η χώρα μας».

Ο ήρωας της αντιστάσεως εκτιμά ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και δηλώνει με συνέντευξή του στο κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό Sigma και την ιστοσελίδα Sigmalive ότι υπάρχουν δύο οδοί. Η πρώτη είναι να οδηγηθεί η χώρα μπροστά, με την προϋπόθεση ότι ο κόσμος θα καταφέρει να μετουσιώσει την οργή του σε πολιτική πράξη και η δεύτερη είναι, η κατάσταση, να οδηγήσει «σε εκρήξεις βίας και μάλιστα αιματηρής».


«Υπάρχει περίπτωση η χώρα να οδηγηθεί μπροστά και υπάρχει περίπτωση ανεξέλεγκτης αιματηρής πορείας. Όταν η οργή και η αγανάκτηση του λαού δεν μετατρέπεται σε πολιτική πράξη, δεν μετουσιώνεται σε μια εξελικτική πορεία αλλά μετατρέπετε σε εκρήξεις βίας και μάλιστα αιματηρής είναι άλλο πράγμα. Αυτή είναι η κακή πλευρά. Αν καταφέρει ο κόσμος να μετουσιώσει αυτή όλη την οργή του ελληνικού λαού και τη δυσφορία του απέναντι σε αυτή τη κατάσταση, το πνίξιμο του από τη λυσσασμένη επίθεση που δέχεται η χώρα μας, αν καταφέρουμε να τη μετατρέψουμε σε μια πορεία πολιτική, τότε υπάρχει φως στο σκοτάδι».

Διακρίνει επίσης, ο κ. Γλέζος, δυνατότητα μετατροπής αυτής της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, σε μια ειρηνική κατάσταση που θα σαρώσει το κατεστημένο στην Ελλάδα και θα υψώσει τη σημαία της εθνικής ανεξαρτησίας.

Η χώρα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει την εθνική της ανεξαρτησία και σήμερα είναι υποδουλωμένη με χεριά και με πόδια στους ξένους, με μια κυβέρνηση δοτή και εκτελεστή των ξένων συμφερόντων, τόνισε, καταγγέλλοντας το σημερινό κατεστημένο.

Ο Μανώλης Γλέζος αναφέρθηκε και στο πολυσέλιδο άρθρο-προφητεία του Γερμανού πολιτικού Γιόσεφ Γκέμπελς, το οποίο γράφτηκε το 1943 και έφερε τον τίτλο «Το έτος 2000». Σε αυτό το κείμενο, ο Γκέμπελς προφητεύει πώς θα είναι ο κόσμος σήμερα, τοποθετώντας τη Γερμανία σε περίοπτη θέση, στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Η προφητεία έπεσε έξω μονό χρονικά, κατά 10 χρόνια, είπε ο κ. Γλέζος, προσθέτοντας ότι σήμερα η Γερμάνια κυριαρχεί πολιτικά και οικονομικά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Θέτει παράλληλα κάποια ερωτήματα και «προκαλεί» δημόσια τη «φράου Μέρκελ» και «όλη την παρέα της», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί, να δώσει απαντήσεις.

Μας εκδικείται η φράου Μέρκελ, επειδή ο ελληνικός λαός, με το έπος του 40-41 κατόρθωσε να πετύχει την πρώτη νίκη, πέτυχε την πρώτη ήττα του άξονα;

Μας εκδικείται η φράου Μέρκελ, και όλοι όσοι είναι μαζί της, επειδή ο ελληνικός λαός ανέτρεψε τα σχεδία του Χίτλερ;

Μας εκδικείται επειδή ο ελληνικός λαός συνέβαλε στην ήττα του ναζισμού;Αδιανόητο χαρακτηρίζει επίσης το γεγονός ότι «έχουν πάρει επανορθώσεις όλες οι χώρες που έχουν πληγεί από τη Γερμανία στο δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, εκτός από την Ελλάδα».
Δεν φτάνει, τονίζει, που δεν έχουμε πάρει επανορθώσεις δεν φτάνει που δεν μας έχει εξοφλήσει το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που μας οφείλει, αλλά επιπλέον προσπαθεί να πλήξει τον ελληνικό λαό. Καλεί επίσης τον κάθε ελεύθερο άνθρωπο του πλανήτη να εξεγερθεί για αυτή την αχαριστία την σημερινής κυβέρνησης της Γερμανίας απέναντι στον ελληνικό λαό.

Τα δάνεια δούλους τους ανθρώπους ποιεί, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Γλέζος, προθέτοντας πως «τα δάνεια μετατρέπουν τα κράτη σε προτεκτοράτα, σε υπόδουλα κράτη». Καταγγέλλει επίσης ότι σκόπιμοι και όχι «λανθασμένοι» ήταν οι χειρισμοί που έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή της κατάσταση, «διότι οι πολιτικοί ηγέτες εκτελούσαν εντολές των ξένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...