ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

0 Κάποιες φορές είμαστε πιο συντονισμένοι από άγνοια, ενώ όταν προσπαθούμε να συντονιστούμε δεν τα καταφέρνουμε...

Είναι ένα θέμα τον τελευταίο καιρό που φυσικά το ανοιχτή ματιά δεν θέλησε ούτε καν να το αγγίξει, γιατί απλά θεωρούμε ηλίθιο το να προωθήσουμε ένα τέτοιο θέμα. Όμως βλέποντας κάποια πράγματα δεν μπορούμε παρά να τα σχολιάσουμε και γι' αυτό ερχόμαστε κι εμείς τώρα να γίνουμε συνεργοί.

Μιλάμε βέβαια για το νέο κόμμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου η οποία κοπέλα βέβαια έχει κάθε δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, κι έτσι εμείς δεν θα σχολιάσουμε αυτό καθεαυτό το κόμμα αλλά κάποια άλλα γεγονότα.




Πολλά blogs, πολλά από τα οποία πολύ σοβαρά,,, ιστολόγια που εμείς ως ανοιχτή ματιά τα σεβόμαστε και συνεχώς τα επισκεπτόμαστε αλλά και δανειζόμαστε άρθρα τους, αναφέρθηκαν σ' αυτό το κόμμα διεξοδικά. Μερικά αναφέρθηκαν ως απλή ενημέρωση, άλλα ως κακεντρεχή σχόλια και κάποια άλλα ως απλή χιουμοριστική αναφορά. Όλα όμως έκαναν ακριβώς την ίδια δουλειά. Έδειξαν ότι υπάρχει αυτό το κόμμα σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους.

Την στιγμή λοιπό που δημιουργούνται κόμματα όπως αυτά του Μίκη Θεοδωράκη (το ΕΛΛΑΔΑ) ή του Πάνου Καμένου (Ανεξάρτητοι Έλληνες) εμείς σε όποιο ιστολόγιο και αν βρεθήκαμε είδαμε το κόμμα της Τζούλιας.

Άρα λοιπόν θα πρέπει να γνωρίζουμε κι εμείς τα '' μαχητικά'' blogs πως δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Ούτε ένα blog δεν σκέφτηκε ότι το κόμμα αυτό της Τζούλιας θα έχει παραπάνω κι από επαρκή διαφήμιση από την τηλεόραση ενώ ταυτόχρονα άλλα κόμματα χρειάζονται εμάς.

Σε κάποια μπλογκ που είδαμε την εν λόγω είδηση δεν μας έκανε καθόλου έκπληξη διότι ήταν κάτι που περιμέναμε, όμως ήταν έκπληξη για εμάς τα ιστολόγια που έχουμε σε εκτίμηση να κάνουν κάτι τέτοιο.

Επίσης, να μας συγχωρήσουν οι αναγνώστες μας που ασχολήθήκαμε τελικά κι εμείς με αυτό το θέμα, αλλά όπως καταλάβατε ουσιαστικά δεν κάναμε λόγο στο κόμμα (το οποίο είναι μια ξεκάθαρα νόμιμη κίνηση της κοπέλας αυτής) αλλά στην δημοσιότητα που πήρε από τα ιστολόγια, όλων των ειδών.

Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...