ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

0 Όταν το ουράνιο τόξο συνάντησε έναν ανεμοστρόβιλο


Μια ασυνήθιστη και ταυτόχρονα πανέμορφη φωτογραφία «τράβηξε» ο 47χρονος Peter Gude, ο οποίος ειδικεύεται στους ανεμοστρόβιλους. Όταν ένας βίαιος ανεμοστρόβιλος κυριαρχούσε στον ουρανό του Colorado των ΗΠΑ, οι περισσότεροι άνθρωποι κλείδωναν παράθυρα και πόρτες.
Όταν όμως η απειλή άρχισε να υποχωρεί μια ομάδα «κυνηγών» των ανεμοστρόβιλων είδε μια παράξενη συνύπαρξη. Ένας ανεμοστρόβιλος απείχε μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ουράνιο τόξο.
Όταν το ουράνιο τόξο συνάντησε έναν ανεμοστρόβιλο
Το ουράνιο τόξο είναι ένα πολύχρωμο οπτικό και μετεωρολογικό φαινόμενο, κατά τη διάρκεια του οποίου οποίο εμφανίζεται το φάσμα των χρωμάτων που συνθέτουν το ορατό φως στον ουρανό.


Το φαινόμενο εμφανίζεται όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν πάνω σε σταγονίδια βροχής στην ατμόσφαιρα της Γης. Το κάθε μήκος κύματος διαθλάται υπό διαφορετική γωνία μέσα στα σταγονίδια, τα οποία δρουν σαν μικρά πρίσματα, παθαίνει διαφορετική εκτροπή με αποτέλεσμα το ορατό λευκό φως να αναλύεται στα διάφορα χρώματα που το συνθέτουν, δηλαδή στο φάσμα του.
Από το 1950, 58 ανεμοστρόβιλοι, με ταχύτητα ανέμων που ξεπερνά τα 200 μίλια την ώρα, έχουν χτυπήσει τις ΗΠΑ.
πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...