ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

0 Ζεστή σαλάτα με σπανάκι,μπέικον και μανιτάρια

http://www.stylista.gr/userfiles/0ab95488-bf2b-424e-b925-26996b8ee4ac/zesti_salata.jpg




Ελαφριά και νόστιμη!!!

Τι χρειαζόμαστε:
  • 175γραμ.τρυφερά φύλλα σπανάκι(ή μαρούλι)
  • 175γραμ.μπέικον(κομμένο σε λεπτές λωρίδες)
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 225γραμ.μανιτάρια(κομμένα σε φέτες) 
Για το ντρέσινγκ:
  • 4 κουταλιές σούπαε ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σούπας φύδι(απο άσπρο κρασί)
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα(σε σκόνη ή κανονική)
  • 1 κουταλία σούπας μαιντανός(φρέσκος,ψιλοκομμένος)
Πως το κάνουμε:
  1. Φτιάχνετε πρώτα το ντρέσινγκ,ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί,μέσα σε ένα σέικερ.Αλατοπιπερόνετε και τα χτυπάτε καλά,μέχρι να ανακετευτούν ομοιόμορφα.
  2. Βάζετε το σπανάκι σε ένα μπολ,το περιχύνετε με το ντρέσινγκ και ανακατεύετε καλά.Μετά,το μοιράζετε σε 4 πιάτα.
  3. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το μπέικον με το λάδι για 3-4 λεπτά,προσθέτετε τα μανιτάρια και συνεχίζετε το σοτάρισμα πάνω σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά απιπλέον ή μέχρι το μπέικον να ροδίσει και να ξεροψηθεί.
  4. Ρίχνετε όσο αλατοπίπερο θέλετε.Μοιράζετε το μπέικον και τα μανιτάρια πάνω απο το σπανάκι και σερβίρετε αμέσως,συνοδεύοντας τη σαλάτα με χωριάτικο ψωμί.                                             http://e-nostimies.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...