ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

0 Ξεχωριστές live ερμηνείες από τον Γιάννη Αγγελάκα


Σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο

Ο Γιάννης Αγγελάκας, με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το νέο μέλος του σχήματος, Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, θα εμφανιστούν:

Αθήνα, Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012, Fuzz Club
Αθήνα, Σάββατο 24 Μαρτίου 2012, Fuzz Club
Πάτρα, 31 Μαρτίου 2012, Ακτή Δυμαίων
Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, Block 33

Κυκλοφορούν πάντα καθιστοί και αναλόγως των κεφιών σηκώνονται!

Επίσης, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012, ανήμερα τα Θεοφάνεια, ο Γιάννης Αγγελάκας θα εμφανιστεί στον ξενώνα Ευρύτη που βρίσκεται στο Καρπενήσι!


Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με ψυχή βαθιά, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός χωρίς κανόνες, καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα αιρετικό παραλήρημα.
 http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...