ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

0 Foreign Policy: Τα δέκα σημεία του πλανήτη που αναμένονται εντάσεις το 2012


Σύμφωνα με έκθεση της προέδρου του ICG (International Crisis Group) Louise Arbour στο Foreign Policy οι περιοχές που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε εντάσεις ακόμη και πολέμους το 2012 είναι:
Συρία, Ιράν/Ισραήλ, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Υεμένη, Κεντρική Ασία (Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν), Μπουρούντι, Κονγκό, Κένυα/Σομαλία, Βενεζουέλα, Τυνησία και Μιανμάρ.

Σχετικά με τη Μέση Ανατολή αναφέρει:



ΣΥΡΙΑ

Η πτώση του καθεστώτος Άσαντ μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, μέχρι και πολέμους στην ευρύτερη περιοχή με την ανάμιξη του Ιράν και της Χεζμπολάχ εναντίον του Ισραήλ. Το καθεστώς Άσαντ όπως όλα δείχνουν θα καταρρεύσει μετά από πολλές συγκρούσεις, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει το τι θα επακολουθήσει.

ΙΡΑΝ – ΙΣΡΑΗΛ

Ακόμη και να μην διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους οι δύο χώρες στο θέμα της Συρίας, όλα οδηγούν ότι το 2012 οι σχέσεις των δύο χωρών θα επιδεινωθούν σε επικίνδυνο βαθμό. Η άρνηση του Ιράν να συνεργαστεί και να αποδεχτεί την πρόσφατη καταδικαστική έκθεση της Διεθνούς Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, σε συνδυασμό με την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ που ξεκινά το 2012, θα «αναγκάσουν» τις ΗΠΑ να ταχθούν στο πλευρό του Ισραήλ με ότι αυτό συνεπάγεται.

http://logioshermes.blogspot.com/2011/12/foreign-policy-2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...