ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

0 Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου

Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου (3)
Ο πλανήτης μας έχει πολλές ομορφιές. Η λίστα αυτή περιλαμβάνει μερικές από τις πιο ασυνήθιστες και αξιοσημείωτες παραλίες του κόσμου.
Σε μερικές μπορεί να μην μπορείτε να κολυμπήσετε αλλά δεν παύουν να έχουν κι αυτές μια ιδιαίτερη ομορφιά. Για να δούμε λοιπόν τις παραλίες αυτές…

Η παραλία Bowling Ball Beach στην Καλιφόρνια αντί για χρυσή άμμο ή βότσαλα, έχει τεράστιες πέτρες οι οποίες καταλαμβάνουν όλη την παραλία.
Οι πέτρες αυτές είναι τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο που θα νόμιζε κανείς ότι κάποιος τις άφησε έτσι.Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου (1)
Το Harbour Island στις Μπαχάμες μαγεύει όσους το επισκέπτονται με την άσπρη άμμο του και τα καταγάλανα νερά του.
Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου (2)
Το Prince William Sound στην Αλάσκα αποτελεί σίγουρα ένα από τα θαύματα του κόσμου. Καθαρός αέρας, καταπράσινα βουνά τα οποία αντανακλώνται στα νερά και μαύρη άμμος είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της περιοχής που κόβουν την ανάσα.
Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου (3)
Η παραλία Papakolea στη Χαβάη δεν είναι μια συνηθισμένη παραλία. Η άμμος έχει μαύρα, κόκκινα και πράσινα στοιχεία τα οποία προήλθαν από μια έκρηξη ηφαιστείου πριν 10.000 χρόνια και τα νερά είναι γαλαζοπράσινα.
Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου (4)
Η λίστα αυτή δεν θα ήταν πλήρης αν δεν περιελάμβανε και μια ελληνική παραλία. Η παραλία Περίσσα στην Σαντορίνη είναι μια από τις πιο γνωστές του κόσμου για την μαύρη άμμο αλλά και για τον βράχο Μέσα Βουνό, το οποίο φωτίζεται το βράδυ. Οι σαγιονάρες είναι απαραίτητες καθώς η άμμος κρατάει την ζέστη.
Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου (5)
Ηφαίστεια έχουν διαμορφώσει το ιδιαίτερο σχήμα της παραλίας Giant’s Causeway στην Βόρεια Ιρλανδία. Η παραλία αυτή συμπεριλαμβάνεται σε πολλούς μύθους της Ιρλανδίας.
Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου (6)
Η παραλία Rainbow στην Αυστραλία προσφέρει την απόλυτη ηρεμία. Αν πάρετε μια χούφτα από την χρυσή άμμο θα δείτε μυριάδα χρωμάτων.
Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου (7)
Την παραλία Vik στην Ισλανδία αξίζει να την επισκεφθείτε για την ιδιαίτερη ομορφιά της. Πέρα από την μαύρη άμμο, περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους.
Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου (8)
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...