ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

0 Οι κραυγές μιας κοινωνίας μέσα από τους τοίχουςΕκφράσου με ένα γκράφιτι - Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το κέντρο

Μπορεί να ξεκίνησαν ως απλά συνθήματα σε τοίχους πριν από αρκετά χρόνια όμως τώρα πια έχουν εξελιχθεί σε πραγματικές καλλιτεχνικές δημιουργίες μέσα από τις οποίες οι δημιουργοί τους εκφράζουν τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και φυσικά το θυμό του μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Ξεφεύγοντας από τα απλά συνθήματα βαμμένα γρήγορα με ένα σπρέι, οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες δείχνουν να πιάνουν πότε τον παλμό των εκάστοτε γεγονότων και πότε τις σκέψεις που ταλανίζουν την κοινή γνώμη, δημιουργώντας, μερικές φορές, πραγματικά αριστουργήματα.Στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στους δρόμους των Εξαρχείων, κάθε στενό μοιάζει να έχει και τη δίκη του ζωγραφική ιστορία. Τα γκράφιτι πραγματικά εντυπωσιάζουν τους περαστικούς όχι μόνο με την πολυπλοκότητα τους αλλά και με τη θεματολογία τους ενώ εκτός από την στυλιστική διαφορά που κάνουν σε σχέση με το μουντό γκρίζο των πολυκατοικιών, περνάνε και το δικό τους μήνυμα.


Αποτελούν με αυτόν τον τρόπο μία υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής αφού κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν συγκεντρωμένα σε ένα εκθεσιακό χώρο για τον οποίο μάλιστα πολλοί θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν εισιτήριο.


Απολαύστε τα γκράφιτι της πρωτεύουσας...
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...