ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

0 Φουκουσίμα. Η σιωπηλή παγκόσμια βόμβα.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr

Δέκα μήνες περίπου έχουν περάσει από την καταστροφή του ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού της Fukushima και η κατάσταση είναι ακόμα πάρα πολύ σοβαρή. Η διάχυση της ραδιενεργούς σκόνης παγκοσμίως είναι αρκετά εκτεταμένη. 
Πριν από μερικές μέρες σε μετρήσεις που έγιναν στο S. Louis του Missouri των ΗΠΑ μετρήθηκαν σε μετρητή Geiger 349,5 CPM (κρούσεις ανά λεπτό) ή 3495 κατά την διάρκεια των 10 λεπτών με επίπεδο συναγερμού τα 100 CPM για την ακτινοβολία. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πάνω από τα επίπεδα συναγερμού, όταν πρόκειται για μικρά ραδιενεργά σωματίδια στον αέρα.
 





Oι μετρήσεις της International Atomic Energy Agency (IAEA)σε όλη την Ιαπωνία σύμφωνα με την έκθεση της, στις 15/11/11 είναι ακόμα πάρα πολύ αυξημένες, στο έδαφος, στην επιφάνεια του νερού, αλλά και στον πυθμένα των ποταμών. Περιοχές ακόμα που μετράνε υψηλές τιμές ραδιενέργειας είναι η Νότιος Κορέα




Από την άλλη η κατάσταση στο εργοστάσιο είναι πάρα πολύ σοβαρή και επικίνδυνη. Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 ανιχνεύτηκε στον αντιδραστήρα 2 αντίδραση σχάσης, το πρόβλημα μέχρι στιγμής εντοπιζόταν στους αντιδραστήρες 1 και 4. Φαίνεται λοιπόν να υπάρχει μια νέα τρύπα στην μονάδα 2 της Φουκουσίμα και φαίνεται και στις εκθέσεις της TEPCO.


Από την ραδιενεργό μόλυνση στην Βόρειο Αμερική διάφορες μελέτες δείχνουν ότι στο προσεχές διάστημα αναμένονται 100000 θάνατοι, λόγω Φουκουσίμα. 






Ήδη δε στην θάλασσα του Κορτέζ στο Μεξικό πιάστηκε μεταλλαγμένος καρχαρίας Κύκλωπας, λόγω την μόλυνσης της θάλασσας από την Φουκουσίμα. 



ΠΗΓΕΣ
EcologyNews.com
fukushimaupdate.com
2012theawakening.org

BREAKING: NEW HOLE IN FUKUSHIMA REACTOR2


ATMOSPHERIC DISPERSION OF RADIONUCLIDES FROM THE FUKUSHIMA-DAICHII NUCLEAR POWER PLANT
http://medlabgr.blogspot.com/2011/11/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...