ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

0 Η υπέρτατη θυσία μιας μάνας


Η υπέρτατη θυσία μιας μάνας
Την υπέρτατη θυσία έκανε μια αμερικανίδα για να δώσει ζωή στην αγέννητη κόρη της. Αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία, όταν διεγνώσθη με καρκίνο, για να καταφέρει να γεννήσει τη μονάκριβη κόρη της.

Για την 41χρονη, Στέισι Κριμ, που μετά από προσπάθειες πολλών ετών και τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, η είδηση ότι ήταν έγκυος ισοδυναμούσε με θαύμα.

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά η Στέισι διεγνώσθη με καρκίνο του αυχένα. Η ίδια αρνήθηκε πεισματικά τη χημειοθεραπεία, που μπορεί να την έσωζε, καθώς θα έπρεπε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.
Όταν ήταν 5 μηνών έγκυος κατέρρευσε και οι γιατροί διέγνωσαν μετάσταση στον εγκέφαλο.
Όταν οι καρδιακοί παλμοί του μωρού άρχισαν να πέφτουν δραματικά και η ίδια υπέστη έμφραγμα, οι γιατροί αποφάσισαν να φέρουν στη ζωή τη μικρή με καισαρική τομή, τέσσερις μήνες νωρίτερα και ενώ ζύγιζε κάτι λιγότερο από ένα κιλό!
Σύμφωνα με τον αδερφό της, Ρέι, η Στέισι απαγορευόταν να δει το νεογέννητο στη θερμοκοιτίδα, τη στιγμή που η ίδια βρισκόταν στην εντατική.
Ύστερα από κινητοποίηση των νοσοκόμων και την επιμονή του αδερφού της διαμόρφωσαν έτσι το χώρο της εντατικής, ώστε να έχει δίπλα της, σε μια ειδική θερμοκοιτίδα, το μωρό της.
Η Στέισι κράτησε στα χέρια της μια μόνο φορά την κόρη της και τρεις μέρες μετά άφησε την τελευταία πνοή της.
Η μικρή Ντότι ζυγίζει πλέον 3 κιλά και ετοιμάζεται να αφήσει πίσω της το νοσοκομείο και να ζήσει μαζί με την οικογένεια του θείου της.
Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...