ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

0 Κρεμάλες έστησαν και στην Κρήτη

Αγρότες και κτηνοτρόφοι, έστησνα κρεμάλες και φώναζαν συνθήματα στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου που πραγματοποίησαν στην πλατεία Ελευθερίας, στα γραφεία της περιφέρειας Κρήτης.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί στις 11 π.μ. έξω από τα γραφεία της ΟΑΣΝΗ στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, ενώ στο σημείο κατέφθασαν αγρότες από κοντινά χωριά όπως η Βιάννος, το Αρκαλοχώρι, η Μεσαρά κ.α. με προορισμό την Περιφέρεια Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας.


Άξιο αναφοράς είναι η έντονη αστυνομική παρουσία στα Γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην οδό Σμύρνης και στην πλατεία του κρητικού ήρωα Δασκαλογιάννη φοβούμενοι για τυχόν επεισόδια με τους αγανακτισμένους και συνάμα αποφασισμένους αγρότες και κτηνοτρόφους. Την ίδια ώρα, όλος ο Κρητικός λαός, παρά το κομφούζιο που δημιουργήθηκε στην πόλη του Ηρακλείου από τα Τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα, συμπαραστεκότανε στον αγώνα των αγροτών λέγοντας πως δεν γίνεται να συνεχιστεί πλέον αυτή η κατάσταση.
http://www.trelokouneli.gr/2011/10/blog-post_624.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...