ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

0 Σκύλος γέννησε γάτα!

Άντρας από την Καμπότζη υποστηρίζει
πως η σκυλίτσα του έφερε στον κόσμο ένα γατάκι!!!


Εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν στο σπίτι του Te Huot μόλις έμαθαν ότι η 10-χρονη σκυλίτσα, Knou, γέννησε ένα όμορφο γκρι γατάκι.

Ο Te Huot δήλωσε ότι ένας μοναχός που τον είχε επισκεφθεί του είπε ότι η σκυλίτσα του είχε ζευγαρώσει με έναν τίγρη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι αυτή η γέννα είναι «σημάδι θεού» ενώ άνθρωποι από τα γύρω χωριά έσπευσαν να προσευχηθούν και να καταθέσουν τις προσφορές τους.

«Το ζωάκι αυτό κλαίει σαν γάτα, το πρόσωπο του μοιάζει με γάτα αλλά τα πόδια του είναι σαν σκύλου,» είπε ο Te Huot. Είναι η δεύτερη φορά που η Knou έγινε μητέρα, την πρώτη φορά γέννησε «κανονικά» κουταβάκια.


http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/09/blog-post_3530.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...