ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

0 Οι πέντε Ισραηλινοί που ‘χόρευαν’ και γιόρταζαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001...Βίντεο

Σχ. ΚΟ: Η ιστορία με τους πέντε μυστηριώδεις Ισραηλινούς που ‘γιόρταζαν’ χορεύοντας την πτώση των Διδύμων Πύργων στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, είναι, θα λέγαμε, μία κλασσική ‘ιστορία συνομωσίας’. Η παρακάτω ανάλυση είναι από την ιστοσελίδα What Really Happened. Μία αντίκρουση μπορείτε να δείτε εδώ.

Μια ομάδα παρακολούθησης της Μοσάντ έγινε αντιληπτή στο κοινό στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.
Οι New York Times ανέφεραν την Πέμπτη ότι μια ομάδα από πέντε άνδρες είχε στήσει βιντεοκάμερες που στόχευαν στους Δίδυμους Πύργους πριν από την επίθεση της Τρίτης, και τους είδαν να συγχαίρουν ο ένας τον άλλο μετά. (1)
 
 
Η Αστυνομία έλαβε αρκετά τηλεφωνήματα από θυμωμένους κατοίκους του New Jersey που ισχυρίζονταν ότι άνδρες "από τη Μέση Ανατολή" με ένα λευκό βαν βιντεοσκοπούσαν την καταστροφή με κραυγές χαράς και κοροϊδίες. (2)
«Ήταν σαν ευτυχισμένοι, καταλαβαίνετε… Δεν μου έμοιαζαν σοκαρισμένοι», είπε ένας μάρτυρας. (3)
Έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους του New Jersey στις 11 Σεπτεμβρίου, να ειρωνεύονται τα ερείπια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και να πηγαίνουν να τραβάνε φωτογραφίες μπροστά από τα συντρίμμια. (4)
Μάρτυρες τους είδαν να πηδούν από χαρά στο Liberty State Park μετά από την πρώτη κρούση (5). Αργότερα, άλλοι μάρτυρες τους είδαν να γιορτάζουν σε μια στέγη στο Weehawken, και ακόμα περισσότεροι μάρτυρες αργότερα τους είδαν να γιορτάζουν στο πάρκινγκ της Πόλης του Jersey. (6)
«Φαινόταν σαν να ήταν κολλημένοι με αυτό. Φαίνονταν σαν να ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί όταν βρίσκονταν στο Liberty State Park." (7)
Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στις αρχές, οδήγησε τις αρχές κυριολεκτικά, να κλείσουν όλες τις γέφυρες και σήραγγες της Νέας Υόρκης. Το μυστηριώδες άτομο που πήρε τηλέφωνο είπε ότι μιας ομάδας Παλαιστινίων ετοίμαζαν μια βόμβα μέσα από ένα λευκό φορτηγάκι και κατευθύνονταν προς τη σήραγγα της Ολλανδίας. Εδώ είναι τα πρακτικά από το NBC News:
Υπάλληλος: Αστυνομία του Τζέρσεϊ Σίτι.
Καλών: Ναι, έχουμε ένα λευκό βαν, 2 ή 3 τύποι εκεί, που μοιάζουν με Παλαιστίνιους και πηγαίνουν γύρω από ένα κτίριο.
Καλών: Υπάρχει ένα μίνι βαν που κατευθύνεται προς τη σήραγγα Ολλανδία, βλέπω τον τύπο από το αεροδρόμιο Newark να ανακατεύει κάποια σκουπίδια και να έχει μία στολή Σεΐχη.
Υπάλληλος: Να έχει τι;
Καλών: Είναι ντυμένος σαν Άραβας. (8)
(* Σημείωση του συγγραφέα: Γιατί αυτός ο μυστήριος καλών ειδικά λέει ότι αυτοί οι "Άραβες" ήταν Παλαιστίνιοι; Πώς ξέρει αυτό; Οι Παλαιστίνιοι συνήθως ντύνονται με ρούχα δυτικά, όχι με στολές "Σεΐχη";)
Με βάση εκείνο το τηλεφώνημα, η αστυνομία εξέδωσε στη συνέχεια μία «Be-on-the-Lookout" ειδοποίηση για ένα λευκό mini βαν που κατευθύνεται στις γέφυρες και στις σήραγγες της πόλης από το New Jersey.
Ένα λευκό, 2000 Chevrolet van με την ένδειξη «Urban Systems Moving» στην πλάτη φάνηκε στο Liberty State Park, Jersey City, NJ, κατά τη στιγμή της πρώτης κρούσης στο World Trade Center Τρία άτομα του βαν παρατηρήθηκαν να γιορτάζουν μετά το αρχικό κτύπημα και την επακόλουθη έκρηξη. Το Γραφείο του FBI του Νιούαρκ αναφέρει ότι το φορτηγό βρίσκεται υπό κράτηση για αποτυπώματα και για να τεθούν υπό κράτηση τα άτομα. (9)
Όταν το βαν με την ακριβή περιγραφή σταμάτησε λίγο πριν διασχίσει τη Νέα Υόρκη, οι ύποπτοι "Μεσανατολίτες" συνελήφθησαν. Φανταστείτε την έκπληξη των αστυνομικών όταν αυτοί οι ύποπτοι τρομοκρατίας αποδείχθηκε ότι ήταν Ισραηλινοί!
Σύμφωνα με την εκπομπή 20/20 του ABC, όταν το φορτηγό που ανήκει στους γιορτάζοντες Ισραηλινούς, συνελήφθη από την αστυνομία, ο οδηγός του βαν, Sivan Kurzberg, είπε στους αστυνομικούς:
«Είμαστε Ισραηλινοί. Δεν είμαστε εμείς το πρόβλημά σας. Τα προβλήματά σας είναι και προβλήματά μας. Οι Παλαιστίνιοι είναι το πρόβλημά σας." (10)
Γιατί αισθανόταν ότι οι Παλαιστίνιοι είναι πρόβλημα για την αστυνομία της Νέας Υόρκης (NYPD);
Οι αστυνομικοί και οι πράκτορες του FBI έγιναν πολύ ύποπτοι, όταν βρήκαν χάρτες της πόλης με τονισμένα ορισμένα σημεία, οικοδομικά τετράγωνα (τα ίδια στοιχεία που οι αεροπειρατές υποτίθεται ότι χρησιμοποίησαν), 4.700 δολάρια σε μετρητά μέσα σε μια κάλτσα, και ξένα διαβατήρια. Η Αστυνομία είπε επίσης στο Bergen Record ότι τα σκυλιά της αστυνομίας που μυρίζουν για βόμβες οδηγήθηκαν στο βαν και ότι αντέδρασαν σαν να είχαν μυρίσει εκρηκτικά. (11)
Το FBI κατάσχεσε τις φωτογραφίες τους, μία εκ των οποίων δείχνει τον Sivan Kurzberg να ανάβει έναν αναπτήρα μπροστά από τα καπνίζοντα ερείπια σε μία φαινομενικά εορταστική χειρονομία. (12)
Η Jerusalem Post αργότερα ανέφερε ότι σταμάτησαν ένα λευκό βαν με μια βόμβα καθώς πλησίαζε το George Washington Bridge, αλλά η εθνικότητα των υπόπτων δεν αποκαλύφθηκε. Εδώ είναι τι ανέφερε η Jerusalem Post στις 12 Σεπτεμβρίου 2001:
Οι Αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας σταμάτησαν ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο στην George Washington Bridge. Το φορτηγό, γεμάτο με εκρηκτικά, σταμάτησε σε μια ράμπα προσέγγισης προς τη γέφυρα. Οι αρχές υποψιάζονται ότι οι τρομοκράτες είχαν πρόθεση να ανατινάξουν τη κύρια διέλευση μεταξύ του Νιου Τζέρσεϋ και της Νέας Υόρκης, ανέφερε ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Στρατού. (13)
"... Δύο ύποπτοι κρατούνται από το FBI μετά από ένα φορτίο εκρηκτικών που ανακαλύφθηκε γύρω από την George Washington Bridge ... Το FBI ... λέει αρκετά εκρηκτικά ήταν στο φορτηγό για να κάνουν μεγάλη ζημιά στην George Washington Bridge."
Αναφέρθηκε το φορτηγό περιείχε τόνους εκρηκτικών (14).
Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι το 20/20 του ABC (15), η New York Post (16), και το New Jersey Bergen Record (17) όλα καθαρά και απερίφραστα ανέφεραν ότι ένα λευκό βαν με Ισραηλινούς αναχαιτίστηκε σε μια ράμπα κοντά στη Διαδρομή 3, που οδηγεί απευθείας στη σήραγγα Λίνκολν.
Αλλά η Jerusalem Post, το Israeli National News (Arutz Sheva) (18), και η Yediot America (19), όλα ανέφεραν, με σαφήνεια και απερίφραστα, ότι ένα λευκό βαν με Ισραηλινούς σταμάτησε σε μια ράμπα που οδηγεί στην George Washington Bridge, η οποία είναι αρκετά μίλια βόρεια της σήραγγας του Λίνκολν.
Φαίνεται σαν να μπορεί να εμπλέκονταν στην πραγματικότητα δύο λευκά φορτηγά, ένα να αναχαιτίζεται σε κάθε διέλευση. Αυτό όχι μόνο θα εξηγούσε τις αντικρουόμενες εκθέσεις σχετικά με την πραγματική θέση των συλλήψεων, αλλά θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει πώς τόσοι πολλοί αξιόπιστοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν όλοι τους γιορτάζοντες "Μεσανατολίτες" σε ένα λευκό βαν σε τόσες πολλές διαφορετικές θέσεις. Εξηγείται επίσης γιατί η New York Post και ο Steve Gordon (δικηγόρος για των 5 Ισραηλινών) αρχικά περιέγραψαν πως τρεις Ισραηλινοί συνελήφθησαν, αλλά αργότερα ο αριθμός αυξήθηκε σε συνολικά πέντε.
Ίσως ένα βαν ήταν σχεδιασμένο να αφήσει μια βόμβα ενώ το άλλο είχε ως στόχο να πάρει τη πρώτη ομάδα οδηγών, ενώ εκ νέου να κινηθεί πίσω στο Νιου Τζέρσεϋ; Αν ένα φορτηγό επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί ως μία παρκαρισμένη ωρολογιακή βόμβα στη γέφυρα GW, τότε σίγουρα οι οδηγοί θα πρέπει να είχαν ένα "βαν για την απόδραση" για να τους πάρει και να ξεφύγουν. Και παρατηρήστε πώς το φορτηγό (ή φορτηγά) έμεινε μακριά από την τρίτη μεγάλη σήραγγα διέλευσης, η οποία ήταν η Σήραγγα της Ολλανδίας, όπου ήταν εκείνη που η αστυνομία είχε αρχικά κατευθυνθεί από το εν λόγω αντι-παλαιστινιακό 9-1-1 «τηλεφώνημα - μυστήριο». Ένα κλασικό παιχνίδι εσφαλμένης κατεύθυνσης.
Από εκεί, η ιστορία γίνεται ακόμα πιο ύποπτη. Οι Ισραηλινοί εργάζονταν για μια εταιρεία μεταφορών της Weehawken γνωστή ως Urban Systems Moving. Ένας Αμερικανός υπάλληλος της Urban Systems Moving είπε στην The Record of New Jersey ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων του ήταν Ισραηλινοί και έκαναν αστεία για τις επιθέσεις.
Ο εργαζόμενος, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το όνομά του, δήλωσε: «Έκλαιγα. Αυτά τα παιδιά έκαναν αστεία και αυτό με ενόχλησε.." Αυτά τα παιδιά φέρονταν σαν να έλεγαν, "Τώρα Αμερική ξέρει τι περνάμε." (20)
Λίγες ημέρες μετά τις επιθέσεις, ο Ισραηλινός ιδιοκτήτης της Urban Moving System, Dominick Suter, έκλεισε την επιχείρησή του και εγκατέλειψε τη χώρα για το Ισραήλ. Βιαζόταν τόσο πολύ να φύγει για την Αμερική, που ορισμένοι από τους πελάτες της Urban Moving System έμειναν με τα έπιπλά τους εγκλωβισμένα στις αποθήκες των εγκαταστάσεων (21).
Η αναχώρηση Suter ήταν απότομη, αφήνοντας πίσω φλιτζάνια καφέ, σάντουιτς, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές σκορπισμένα όλα πάνω στα γραφεία και εμπορεύματα αξίας χιλιάδων δολαρίων στην αποθήκη. Ο Suter αργότερα μπήκε στην ίδια λίστα του FBI ως ύποπτος για την 9 / 11, μαζί με τον κύριο αεροπειρατή Mohammed Atta και άλλους αεροπειρατές και ύποπτους ως συμπαθούντες της Αλ Κάιντα, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι αμερικανικές αρχές θεωρούν Suter μπορεί να γνώριζε κάτι σχετικά με τις επιθέσεις. (22)
Η εβδομαδιαία εβραϊκή εφημερίδα The Forward ανέφερε ότι το FBI τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον δύο από τους υπό κράτηση Ισραηλινούς πράκτορες εργάζονταν για τη Μοσάντ, την Ισραηλινή Υπηρεσία Πληροφοριών, και ότι η Urban Moving Systems, ο φαινομενικός εργοδότης των πέντε Ισραηλινών, ήταν εταιρία - βιτρίνα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από δύο πρώην στελέχη της CIA, και σημείωσαν ότι αυτά τα βαν, είναι μια συνηθισμένη κάλυψη της υπηρεσίας. (23). Οι Ισραηλινοί τέθηκαν υπό κράτηση για 71 ημέρες προτού αφεθούν ελεύθεροι. (24)
"Δεν τέθηκε κανένα θέμα, παρά εκείνο [η διαταγή να κλείσει η έρευνα] προήλθε από τον Λευκό Οίκο. Αμέσως το συμπέρασμα στα κεντρικά γραφεία της CIA ήταν ότι ουσιαστικά επρόκειτο για μια συγκάλυψη, έτσι ώστε οι Ισραηλινοί να μην εμπλακούν με κανένα τρόπο στην 9 / 11. " (25)
Κάποιοι από τους κρατούμενους συζήτησαν τις εμπειρίες τους στην Αμερική σε ένα ισραηλινό τοκ σόου μετά την επιστροφή τους. Ένας από τους άνδρες, αρνήθηκε ότι γελούσαν ή ήταν χαρούμενοι το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου "Το ζήτημα του όλου θέματος είναι ότι προερχόμαστε από μια χώρα που βιώνει καθημερινά την τρομοκρατία. Σκοπός μας ήταν να καταγράψουμε το γεγονός." (26)
Εδώ το βίντεο:Πώς το ήξεραν ότι θα υπάρξει ένα γεγονός για να το καταγράψουν στις 9 / 11;
Δεν χρειάζεται να είσαι Σέρλοκ Χολμς για να συνδέσεις τις τελείες των εορτάζοντων Ισραηλινών πρακτόρων της Μοσάντ – και να το πιο λογικό σενάριο:
1. Οι ισραηλινοί «υποκινητές» επευφημούσαν τις 9-11 επιθέσεις για να γιορτάσουν την επιτυχή ολοκλήρωση της μεγαλύτερης επιχείρησης κατασκοπείας που έλαβε χώρα ποτέ στην ιστορία.
2. Ένας από αυτούς, ή κάποιος συνεργός, τότε καλεί την αστυνομία για να καταγγείλει Παλαιστίνιους που ετοιμάζουν βόμβα σε ένα λευκό βαν που κατευθύνεται προς τη σήραγγα της Ολλανδίας.
3. Έχοντας έτσι ‘φωτογραφίσει’ τους Παλαιστινίους με αυτό το τηλεφώνημα, οι ισραηλινοί βομβιστές στη συνέχεια κατευθύνονται για την George Washington Bridge αντ 'αυτού, όπου θα αφήσουν το βαν τους - ωρολογιακή βόμβα και θα διαφύγουν με συνεργούς από την Urban Moving.
4. Αλλά η αστυνομία αντιδρά πολύ σοφά και προληπτικά διά του αποκλεισμού σε όλες τις γέφυρες και σήραγγες και όχι μόνο της σήραγγας της Ολλανδίας. Αυτή η κίνηση εγκλωβίζει τους Ισραηλινούς και οδηγεί στην σύλληψή τους και στα βασανιστήρια 40 ημερών.
5. Για να καλύψει αυτή την ιστορία, το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης συλλαμβάνει μέχρι πάνω από 1000 Άραβες για ελάσσονες παραβιάσεις σε θέματα μετανάστευσης και τους βάζει σε φυλακές της περιοχής της Νέας Υόρκης. Οι Ισραηλινοί ως εκ τούτου γίνονται λιγότερο εμφανείς, καθώς η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης μπορούν τώρα να ισχυριστούν ότι οι Ισραηλινοί ήταν απλώς παραβάτες για θέματα μετανάστευσης που τους συνέλλαβαν και τους οδήγησαν στην φυλακή για τους ίδιους λόγους όπως και πολλούς άλλους Άραβες.
6. Μετά από αρκετούς μήνες, το FBI και "υψηλά πρόσωπα" του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι σε θέση σταδιακά να παραγκωνίσουν τους τοπικούς πράκτορες του FBI και να ελευθερώσουν τους Ισραηλινούς ήσυχα.
Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν αμέσως κατηγορήθηκε για τις επιθέσεις της 9 / 11, ακόμη κι αν δεν είχε προηγούμενο περιστατικό ότι μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια σε αυτήν την κλίμακα. Αμέσως μόλις η Πτήση 11 χτύπησε το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου 1, ο Διευθυντής της CIA, Τζορτζ Τένετ, (φωτο) είπε: "Ξέρετε, αυτά είναι τα δακτυλικά αποτυπώματα του Μπιν Λάντεν σε όλο αυτό." (27)
Η συμμορφούμενα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνόησαν εντελώς την ισραηλινή σύνδεση. Αμέσως μετά τις επιθέσεις της 9-11 τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν γεμάτα με ιστορίες που συνέδεαν τις επιθέσεις με το Μπιν Λάντεν. Ομιλούσες κεφαλές της TV, «ειδικοί», και «διαμορφωτές γνώμης» ταΐσανε το αφελές αμερικανικό κοινό με την πιο σκανδαλώδη προπαγάνδα που μπορεί να φανταστεί κανείς.
Μας είπαν ότι ο λόγος που ο Μπιν Λάντεν επιτέθηκε στις ΗΠΑ ήταν επειδή μισεί την «ελευθερία» μας και την «δημοκρατία». Οι μουσουλμάνοι ήταν «μεσαιωνιστές» και θέλησαν να μας καταστρέψουν, επειδή ζήλευαν τον πλούτο μας, είχαν ακόμα πίκρα για τις σταυροφορίες και ήταν προσβεβλημένοι από την Britney Spears που κουνιόταν άσεμνη μπροστά σε όλο το κόσμο!
Αλλά ο Μπιν Λάντεν αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε ρόλο στις επιθέσεις και πρότεινε ότι οι Σιωνιστές ενορχήστρωσαν τις επιθέσεις της 9-11. Το BBC δημοσίευσε δήλωση της άρνησης του Μπιν Λάντεν στην οποία είπε:
«Εγώ δεν συμμετείχα στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε έχω γνώση των επιθέσεων. Υπάρχει μια κυβέρνηση στο εσωτερικό μιας κυβέρνησης εντός των Ηνωμένων Πολιτειών Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τους δράστες αυτών των επιθέσεων μέσα τους… στους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τον παρόντα αιώνα, έναν αιώνα συγκρούσεων μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού. Αυτή η μυστική κυβέρνηση πρέπει να κληθεί για το ποιος πραγματοποίησε τις επιθέσεις. ... Το αμερικανικό σύστημα είναι εντελώς υπό τον έλεγχο των Εβραίων, των οποίων η πρώτη προτεραιότητα είναι το Ισραήλ και όχι οι Ηνωμένες Πολιτείες. " (28)
Δεν ακούσατε ποτέ αυτή την δήλωση αυτή στο νυχτερινό σας δελτίο ειδήσεων, έτσι;
[Ένας] αριθμός αξιωματούχων των υπηρεσιών πληροφοριών έχουν εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις δυνατότητες του Οσάμα μπιν Λάντεν. "Αυτός ο τύπος βρίσκεται σε μια σπηλιά στο Αφγανιστάν και αυτός οδήγησε αυτή την επιχείρηση;" Ρώτησε ένας επίσημος της C.I.A. «Είναι τόσο τεράστιο. Δεν μπορούσε να το κάνει μόνος του." Ένας ανώτερος στρατιωτικός υπάλληλος μου είπε ότι λόγω των θεωρήσεων και των λοιπών εγγράφων που απαιτούνται για να διεισδύσουν τα μέλη μιας ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες μια μεγάλη ξένη υπηρεσία πληροφοριών θα μπορούσε επίσης να έχει εμπλακεί. (29)
Το όνομα του Μπιν Λάντεν δεν αναφέρθηκε ως ο δράστης της 9 / 11 από το FBI:
Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχει καμία αναφορά της 9 / 11 σχετικά με τον Μπιν Λάντεν στην ιστοσελίδα των περισσότερο καταζητούμενων (30), [Rex Tomb, Αρχηγός της Investigative Publicity του FBI] είπε, Ο λόγος που η 9 / 11 δεν έχει αναφορά στην σελίδα Usama Bin Laden’s Most Wanted, είναι επειδή το FBI δεν έχει αδιάσειστα στοιχεία που συνδέουν τον Μπιν Λάντεν με την 9 / 11. (31)
"Έτσι δεν έχουμε ποτέ κάνει την υπόθεση, ή υποστηρίξει την υπόθεση ότι κατά κάποιο τρόπο ο Οσάμα Μπιν Λάντεν [sic] εμπλέκεται άμεσα στην 9 / 11. Τα στοιχεία αυτά δεν ήταν ποτέ επικείμενα." - Ντικ Τσένι. (32)
Μέχρι σήμερα, το μόνο ίχνος ‘αποδείξεων’ που έχει παρουσιαστεί κατά του Μπιν Λάντεν είναι ένα ασαφές ερασιτεχνικό βίντεο που μόλις και μετά βίας ακούγεται, που το Πεντάγωνο απλά έτυχε να βρει "πεταμένο" στο Αφγανιστάν. Πόσο πολύ βολικό, και πόσο πολύ ψεύτικο. (33)
Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, άμεσα ή έμμεσα, για τη σύνδεση του "τρομοκρατικού δικτύου" της Αλ Κάιντα σε αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες, αλλά υπάρχει ένα βουνό αποδεικτικών στοιχείων, τόσο άμεσα όσο και έμμεσα, τα οποία δείχνουν ότι οι Σιωνιστές δούλεψαν να συνδέσουν τους Άραβες στο σχέδιο τρομοκρατίας κατά της Αμερικής.
"Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ πειστικές αποδείξεις ότι τουλάχιστον κάποιοι από τους τρομοκράτες βοηθήθηκαν όχι μόνο όσον αφορά τη χρηματοδότηση - αν και αυτό ήταν μέρος του σχεδίου - από μία κυρίαρχη ξένη κυβέρνηση ... Θα γίνει δημόσια κάποια στιγμή, όταν παρουσιαστούν τα ντοκουμέντα, αλλά αυτό θα είναι 20 ή 30 χρόνια από σήμερα "- Γερουσιαστής Bob Graham. (34)
Εάν η κυρίαρχη ξένη κυβέρνηση, που ανέφερε ο γερουσιαστής Graham ήταν εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών, τα «αδιάσειστα στοιχεία» δεν θα ήταν κρυμμένο μυστικό για 20 χρόνια και βάλε.
Ένα τελευταίο σημείο. Στις 09:40 στις 9-11, αναφέρθηκε ότι το Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις (35). Ο ισχυρισμός αυτός διαψεύσθηκε αμέσως από τον αρχηγό του DFLP Κουάϊς Αμπού Λέιλα, που είπε ότι είχε πάντα αντιταχθεί στις "τρομοκρατικές επιθέσεις κατά αμάχων, ειδικά έξω από τα κατεχόμενα εδάφη." (36)
Γιατί μια παλαιστινιακή οργάνωση που αποτελείται από λιγότερο από 500 άτομα (37) να κάνει την αυτοκτονική κίνηση να διεκδικήσει αμέσως την ευθύνη για τις επιθέσεις;
Ο Σαρόν και οι άλλοι ηγέτες του Ισραήλ επιδιώκουν να εκπληρώσουν τους στόχους του πολιτικού σιωνιστικού κινήματος που έθεσε από τη γένεσή του πριν από έναν αιώνα: να μετατρέψουν όλη την ιστορική Παλαιστίνη σε ένα αποκλειστικά εβραϊκό κράτος. Ένα κεντρικό δόγμα της σιωνιστικής ιδεολογίας εκφράζεται στο ρατσιστικό σύνθημα, «Μία γη χωρίς λαό, για ένα λαό χωρίς γη" ("A land without people for a people without a land"). (38)
Ο αντίκτυπος της συμμετοχής Παλαιστίνιων στις επιθέσεις της 9 / 11 θα είχε δώσει στους Σιωνιστές μια χρυσή ευκαιρία για την επίτευξη των παραπάνω, επειδή όλοι οι Παλαιστίνιοι θα είχαν επισημανθεί ως τρομοκράτες.
"Τα στοιχεία που συνδέουν αυτούς τους Ισραηλινούς με την 9 / 11 έχουν ταξινομηθεί. Δεν μπορώ να σας πω για τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί. Είναι διαβαθμισμένες πληροφορίες."
Σχόλια αξιωματούχου των ΗΠΑ στο ρεπορτάζ του Carl Cameron για το Fox News για την ισραηλινή υπόθεση κατασκοπείας.
"Με την εξαπάτηση, θέλεις κάνει πόλεμο" - Ρητό της Μοσάντ
(Σχ. ΚΟ: Στην Wikki το μότο επεξηγείται ως: «Όπου δεν υπάρχει κυβέρνηση, ο λαός πέφτει· από το πλήθος, όμως, των συμβούλων προέρχεται σωτηρία», από το βιβλίο των Παροιμιών - 11:14).


http://katohika.blogspot.com/2011/09/11-2001_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...