ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

0 Η χειρότερη κυβέρνηση από την ίδρυση του ''ανεξάρτητου'' Ελληνικού κράτους...

Σίγουρα τον παραπάνω τίτλο τον έχουμε διαβάσει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, ίσως μερικοί να τον έχουμε βαρεθεί κιόλας, όμως ο τίτλος αυτός περιγράφει μια πραγματικότητα. Έχουμε συνηθίσει από παλαιότερες κυβερνήσεις της χώρας μας οι οποίες ήταν σε μαύρα χάλια, κάποιες από τις οποίες δεν τις ζήσαμε αλλά τις μάθαμε μέσω της ιστορίας.

Κυβερνήσεις καταστροφικές (Χ. Τρικούπη), κυβερνήσεις προδοτικές (Βενιζέλου, αν κάποιος αναρωτιέται γιατί ας πατήσει εδώ ), κυβερνήσεις ''ξενόδουλες'' όπως η χούντα του Παπαδόπουλου ή αυτή του Σιμήτη, κυβερνήσεις γεμάτες σκανδάλων, οικονομικών ή όχι όπως αυτή του Καραμανλή...

Εδώ και σχεδόν 2 χρόνια όμως είμαστε μάρτυρες μιας κυβέρνησης που έχει όλα τα παραπάνω μαζεμένα πάνω της. Και εκτός των άλλων η εν λόγω κυβέρνηση είναι και εξολοκλήρου ανθελληνική.

Δεν θα γράψουμε εδώ τι έχει κάνει όσο καιρό το ΠΑΣΟΚ είναι στην εξουσία της χώρας, θεωρούμε ότι τα γνωρίζουμε λίγο πολύ όλοι (εκτός από τους πασόκους). Αυτό που μας έχει κάνει περισσότερη εντύπωση τον τελευταίο καιρό και είναι σημαντικό όλοι μας να επικεντρωθούμε σε αυτό, είναι η άθλια κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία.

Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε, όλα τα blogs, εδώ και καιρό πως η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς βιβλία, αίθουσες και δασκάλους και κανείς δεν πήρε τα μέτρα του. Μερικοί θα πουν ότι έτσι κι αλλιώς ποτέ τα βιβλία δεν πήγαν στην ώρα τους, και θα συμφωνήσουμε μαζί τους, αλλά τέτοιο χάλι δεν έχει ξαναγίνει.

Το ξέρουμε ότι θέλετε νέους αγράμματους και μη σκεπτόμενους ώστε να φτιάξετε το δικό σας μέλλον, αλλά μη μας το δείχνετε τόσο ξεδιάντροπα. Ας μην ξεχνάμε κάτι που είπε, με τον τόσο ψυχωτικό και διεστραμμένο λόγο του ένας απο τους μεγαλύτερους δολοφόνους που πέρασαν από την γη, του Α. Χίτλερ " Είναι ευτύχημα για τις κυβερνήσεις ότι οι λαοί δεν σκέφτονται". Κι αν οι λαοί δεν σκέφτονται είναι αποτέλεσμα της ανεπαρκούς παιδείας που τους παρέχεται.

Εν έτη 2011 στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα σχολεία μιας χώρας μέλους δεν έχουν έγκαιρα τα βιβλία της διδασκαλίας, και δεν είναι μόνο αυτό. Οι γονείς σε αυτή την χώρα μέλους αγοράζουν με δικά τους έξοδα τα βιβλία, τα συμπεράσματα είναι δικά μας...

Άλλο ένα γεγονός που μας κάνει τρομερή εντύπωση είναι η ταχύτητα, και μάλιστα μέσα σε αυτή την άθλια κατάσταση της χώρας, που είναι όλα έτοιμα για την κατασκευή του Τζαμιού. Πραγματικά ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως όταν όλα στην Ελλάδα για να γίνουν πράξη περνάνε δια πυρός και σιδήρου, το τζαμί τα έχει όλα έτοιμα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα,,, σε υπερβολικά γρήγορο διάστημα.

Το υπουργείο παιδείας (κάποτε  εθνικής παιδείας) και θρησκευμάτων έχει υπ ευθύνη του και της δύο αυτές υποθέσεις (της έγκαιρης μεταφοράς των βιβλίων στα σχολεία, και τις κατασκευής του τζαμιού), σε συνεργασία με κανένα δύο ακόμα υπουργεία.

Γιατί λοιπόν να γίνει κάτι τέτοιο τόσο απροκάλυπτα; Γιατί τέτοια διάκριση και αμέλεια ταυτόχρονα στα 2 αυτά θέματα;
Την απάντηση την δίνει ο καθένας σύμφωνα με τις απόψεις του, και το σκεπτικό του.

Και τό χειρότερο απο όλα είναι πως ο Σαμαράς της Νέας Δημοκρατίας τώρα μας παρουσιάζεται απο τα ΜΜΕ ως ο σωτήρας της χώρας. Αν το μέλλον μας είναι ο Σαμαράς τότε ας προετοιμαστούμε όλοι να πάμε ακόμα πιο πίσω.

Αυτή την άθλια κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε......
Αλλά.... δεν βαριέσαι αδερφέ μου, ξεκινάμε απο αύριο.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...