ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

xartis-1-naiΚαι η Ρωσία θα υποστηρίξει το αίτημα ένταξης ενός παλαιστινιακού κράτους στον ΟΗΕ, ανακοίνωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ. «Φυσικά θα ψηφίσουμε υπέρ κάθε πρότασης των Παλαιστινίων. Είναι δικής τους στρατηγικής επιλογής, αν επιθυμούν να ενταχθούν στον ΟΗΕ», δήλωσε.
Οι Παλαιστίνιοι θα υποβάλουν στις 20 Σεπτεμβρίου αίτημα για ένταξη στον ΟΗΕ. Δεν είναι όμως....
γνωστό, αν θα επιδιώξουν να συζητηθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας ή στη Γενική Συνέλευση. Στην πρώτη περίπτωση, θα υπάρξει βέτο από τις ΗΠΑ. Στη δεύτερη περίπτωση, θα επιτύχουν ένα βελτιωμένο καθεστώς σε σύγκριση με το τωρινό.
Θα καταστούν δηλαδή μια «παρατηρήτρια χώρα μη μέλος» του ΟΗΕ. Αυτό θα τους επιτρέψει να γίνουν μέλη σε οργανισμούς όπως η Unesco, ο οργανισμός του ΟΗΕ για τα Tρόφιμα και τη Γεωργία (FAO) και το Διεθνές Δικαστήριο (ICJ). Ρωσία και Τουρκία είναι υπέρ. ΗΠΑ και Ισραήλ είναι κατά.
Θα πρέπει μάλλον κατά την ώρα της ψηφοφορίας, ο Έλληνας πρεσβευτής να βγει από την αίθουσα για τσιγάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...