ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

0 Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ καθάρισε σε 2 ώρες το σύνταγμα - Στον εισαγγελέα διαδηλωτές!

Χωρίς να υπάρχει λόγος, τα ΜΑΤ με κινήσεις τακτικής έδιωξαν τα περίπου 5000 άτομα που μαζεύτηκαν να διαδηλώσουν ειρηνικά στην πλατεία συντάγματος.











 
Κατα τις 22:20 τα ΜΑΤ αδειάζουν με το έτσι θέλω την Αμαλίας και την Βασιλίσσης Σοφίας ώστε να διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων. 


Παραμένουν γύρω από την πλατεία και στις 24:30 με την μέθοδο του «ΝΤΟΥ» διαλύουν τους συγκεντρωμένους.


Ο κόσμος τρέχει προς Φιλελλήνων και Ερμού. Ξαφνικά, και χωρίς κανέναν λόγο, τα ΜΑΤ σταματάνε στα Everest και «τα βάζουν» με έναν πολίτη!

Ένας νεαρός που προσπάθησε να τον υπερασπιστεί κατέληξε να τον συλλάβουν οι «υπερασπιστές των πολιτών». 

Κανένας δεν άσκησε βία.

Μόνο τα ΜΑΤ που είναι και ειδικότητά τους!!!! 


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν δέκα άτομα που συνελήφθησαν τη νύχτα κατά την διάρκεια των μικροεπεισοδίων που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα.

Οι επτά από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνιών και οι άλλοι τρεις για επίθεση σε βάρος αστυνομικών από τους οποίους ένας και για κατοχή ναρκωτικών γιατί πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...