ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

2 Προς όλα τα blogs... Για τον νόμο που μας φιμώνει...

Το θέμα έχει ξεκινήσει από πιο παλιά και βέβαια εν’ όψι των καταστάσεων, του 'ξεπουλήματος' της χώρας και φυσικά τον φόβο που έχει το κάθε καθεστώς για αντιδράσεις, το μέγιστο πρόβλημα ήταν το διαδίκτυο. Λογικό αφού τα υπόλοιπα ΜΜΕ είναι υπό έλεγχο.

Σε συνέντευξη του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος,  στο Έθνος της Κυριακής:
λέει: «ότι τα ελεύθερα blogs είναι βιαστές της Ελληνικής γλώσσας. Κάνει λόγο για τους χειρότερους βιαστές της ελληνικής γλώσσας. Τονίζει ότι ο τρόπος λειτουργίας τους καθαγιάζει την ρουφιανιά και ουσιαστικά ζητά νομοθετική παρέμβαση».

Η οποία «νομοθετική παρέμβαση» ξέρουμε καλά τι σημαίνει στα καθεστώτα.

Ένα απλό παράδειγμα είναι να δείτε τους Twitter λογαριασμούς Ελλήνων πολιτικών. Απλά και μόνο λαϊκίστικη συνθηματολογία που σαφώς ξεπερνάει τα όρια του spam.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: (δείτε τι δηλώνουν..θα τρελαθούμε τελείως...)

Μαζί με τις παραγγελίες νέων χημικών και όπλων καταστολής, για τον ερχόμενο θερμό χειμώνα (τον Σεπτέμβρη έρχονται τα νέα -πάλι- μέτρα) ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (ποιανού?) Χρήστος Παπουτσής, δήλωσε:
«Αν προσθέσει κανείς σε αυτή την κατάσταση και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που αναπαράγουν, τον μιμητισμό και προβάλλουν ως ήρωες τους πρωταγωνιστές παραβατικών συμπεριφορών και έκνομων πράξεων, τότε κατανοεί κανείς τις διαστάσεις του φαινομένου»

-Και συμπλήρωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης (ποιας?) Μιλτ. Παπαϊωάννου: «Η πολιτική βία τροφοδοτείται από ορισμένες εκπομπές στα ΜΜΕ» και προανήγγειλε την έναρξη διαλόγου με όλους τους συντελεστές των ΜΜΕ για το θέμα αυτό και τον επαναπροσδιορισμό του ΕΣΡ» και πρόσθεσε και το εξής θεϊκό: «το Διαδίκτυο πρέπει να πάψει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους».

Επίσης ανακοίνωσε και τη σύσταση Επιτροπής με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθανάσιο Ράντο που θα ασχοληθεί με το θέμα της ταυτοποίησης των διαχειριστών των blogs… «Το Διαδίκτυο θα πάψει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης…ανακοινώνοντας παράλληλα την αναμόρφωση του ποινικού κώδικα, την αξιοποίηση καμερών για τον εντοπισμό εγκλημάτων, αλλά και ότι θα καταργηθεί και το χουντικό διάταγμα που δήθεν ρυθμίζει το ατομικό δικαίωμα των δημοσίων συγκεντρώσεων διευκρινίζοντας ότι δεν θα επιτρέπεται σε διάφορες μικροομάδες να νεκρώνουν το κέντρο της πόλης!
Μας θεωρούν κουκουλοφόρους γιατί δεν μας γνωρίζουν..& φυσικά δεν τους αρέσει που εκφράζουμε ελεύθερα την άποψή μας ή μεταδίδουμε είδησης που δεν τους συμφέρουν.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ......

Πάνε να προσπαθήσουν να κατορθώσουν κάτι που είναι τεχνικά αδύνατο, αρκετό όμως για να τρομοκρατήσουν και να προσπαθήσουν να φοβίσουν κάποιους.
Μα όπως και να έχει κύριε Χρήστο μου, κύριε Θεόδωρε, κύριε Μιλτιάδη μου, απορώ τι θα κάνετε με τις σελίδες που ΔΕΝ έχουν domain σε .gr ????
Χωρίς να είμαστε νομικοί ώστε να γνωρίζουμε κατα γράμμα τους νόμους, αναρωτιόμαστε αν ο νόμος που θέλει να χτυπήσει τα blogs έχει την δύναμη να τα χτυπήσει όλα... 
Για παράδειγμα ένα Ελληνικό blog που έχει domain σε .com μπορεί να επηρεαστεί από την φασιστική και κυβερνητική τεχνική που θέλει τα blogs φιμωμένα... 
(πλήρης ασχετοσύνη...νομίζετε ότι με ένα νόμο λύθηκαν όλα..χε χε)

Έχουμε την εντύπωση ότι τα blogs μπορούν να είναι ανώνυμα & θα παραμείνουν....

2 σχόλια:

  1. Τα blogs είναι η δύναμή μας.
    Είναι ο τρόπος εκφρασής μας.
    Να μήν αφήσουμε κανέναν να μας το "χαλάσει" κ αυτό..αρκετά έκαναν με τη Χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημέρωση προς όλους μας.
    Τα domain πέρα του .gr δεν υπακούν σε ελληνικούς, αλλά μόνο σε διεθνής νόμους και κανόνες.

    Εκτιμώ ότι αυτό που σήμερα είναι τεχνικά αδύνατο ίσως αύριο να είναι δυνατό κ καθόλου απίθανο να νομοθετήσουν όλοι κοιτάζοντας "μπροστά". Γιατί πιστεύεται ότι αύριο η google αλλά και αρκετές ξένες κυβερνήσεις δεν θα συνεργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση;

    Ήδη στη Γερμανία υπάρχει η εξής ρύθμιση:
    Σε κάθε blog (και όχι μόνο) πρέπει να υπάρχει link -imprint/impressum- που να οδηγεί σε στοιχεία του διαχειριστή. Δείτε από το blog του developer του dokuwiki: http://www.splitbrain.org/personal#imprint
    Ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση και τηλέφωνο.

    Ισως οι πολιτικοί μας, να έχουν στο μυαλό τους κάτι παρόμοιο με την ρύθμιση που ισχύει στη Γερμανία..
    (όπως ανέφερα κ πριν μέχρι στιγμής μπορούν να "πειράξουν" μόνο τα .gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...