ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

0 Μικρα μυστικα που θωρακίζουν τον την υγεία μας...

Ξέρουμε ότι πρέπει να τρώμε πέντε μερίδες φρούτα και λαχανικά την ημέρα, να γυμναζόμαστε και να κόψουμε τα κορεσμένα λιπαρά ώστε να είμαστε υγιείς. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε συχνά τσεκάπ. Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που είναι πολύ περίεργα για να φανταστούμε ότι επηρεάζουν την υγεία μας. Ελα, όμως, που αυτά προκύπτουν από τις νέες έρευνες! Ας δούμε, λοιπόν, γιατί τελικά κάνει καλό να φοράμε ψηλά τακούνια και να πίνουμε σοκολατούχο γάλα.


  • Μουστάκι με… αλλεργίες
Αν είστε επιρρεπείς στις αλλεργίες, καλό είναι να επανεξετάσετε αν θα διατηρήσετε το μουστάκι σας. Ερευνα δείχνει ότι οι άνδρες που έπλεναν τα μουστάκια τους δύο φορές την ημέρα με υγρό σαπούνι χρησιμοποιούσαν λιγότερα αντισταμινικά. Ο λόγος είναι ότι προφανώς με την αυξημένη υγιεινή απομάκρυναν από τη μύτη τους τη γύρη που μαζεύεται στο μουστάκι. Γιατί, λοιπόν, να μην το ξεφορτωθείτε οριστικά;
  • Aρωμα μήλου και ημικρανίες
Πρόσφατη έρευνα σε πενήντα ανθρώπους που έγινε στο The Smell & Taste Treatment and Research Foundation του Σικάγο έδειξε ότι η μυρωδιά των πράσινων μήλων βοηθάει στη μείωση της ημικρανίας. «Αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι οι ευχάριστες μυρωδιές μάς χαλαρώνουν και μειώνουν την ένταση» εξηγεί ο Τσαρλς Σπενς, καθηγητής Πειραματικής Ψυχολογίας του Κολεγίου Σόμερβιλ, στην Οξφόρδη.
  • Γόβες στιλέτο για γερά γόνατα!
Μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως ερευνητές στα πανεπιστήμια Warwick και Oxford Brookes ανακάλυψαν ότι όσες γυναίκες φορούν ψηλά τακούνια είναι λιγότερο πιθανό να έχουν αρθριτικές αλλοιώσεις στο γόνατο αργότερα στη ζωή τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν έδειξαν να είναι σε χειρότερη θέση από τις γυναίκες που αρέσκονται στα φλατ παπούτσια. Εκτιμάται ότι τα ψηλοτάκουνα ασκούν τοους μυς του ποδιού, οπότε αυτοί στηρίζουν καλύτερα το γόνατο.
  • Τα φάρμακα στην ντουλάπα!
Το χειρότερο σημείο όπου μπορεί να έχει κανείς τα φάρμακα είναι το μπάνιο. Εκεί εκτίθενται σε υγρασία, φως, αλλά και υψηλή θερμοκρασία, οπότε και επιταχύνεται η αλλοίωσή τους. Γι’ αυτό καλύτερα είναι να επιλέξετε ένα συρτάρι στην ντουλάπα του δωματίου σας.
  • Αλλάξτε σταθμό στο ραδιόφωνο
Κάνοντας κάτι διαφορετικό κάθε μέρα, ακόμα και αλλάζοντας σταθμό στο ραδιόφωνο, έχει αποδειχτεί ότι ανατρέπουμε τη ρουτίνα, οπότε και τις κακές συνήθειες που έχουμε υιοθετήσει με αυτήν.
  • Σοκολατούχο γάλα για καλή φόρμα
Νέες έρευνες δείχνουν ότι το σοκολατούχο γάλα είναι το ιδανικό ρόφημα για μετά τη γυμναστική. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τέξας, στο Οστιν, διαπίστωσαν ότι οι αθλητές είχαν σημαντικά περισσότερη δύναμη όταν κατανάλωναν σοκολατούχο γάλα χαμηλό σε λιπαρά σε σύγκριση με τα ειδικά ροφήματα με υδατάνθρακες.
  • Η λεκάνη και τα… δόντια μας
Μικροβιολόγοι του Πανεπιστημίου της Αριζόνα προειδοποιούν ότι πρέπει πάντα να τραβάμε το καζανάκι με το καπάκι της λεκάνης κλειστό. Σε αντίθετη περίπτωση, ένα αόρατο νέφος από βακτήρια βγαίνει έξω από τη λεκάνη στην ατμόσφαιρα του χώρου και μένει σε αυτόν για αρκετές ώρες, ενώ προσγειώνεται ακόμα και στις οδοντόβουρτσες! «Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά το E.coli και άλλα κολοβακτηρίδια μπορούν να σε αρρωστήσουν, οπότε καλό είναι να μη… βουρτσίζουμε τα δόντια μας μ’ αυτά», λέει χαρακτηριστικά ο δρ Τσάρλς Τζέρμπα, μικροβιολόγος του Πανεπιστημίου της Αριζόνα.

http://www.otherside.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...