ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

0 Η Τεχνολογία των ΝΑΖΙ


Διάφορες πηγές αντικατασκοπίας αλλά και επιφανείς στρατιωτικοί αναφέρουν ότι οι ΝΑΖΙ κατείχαν τεχνολογία ufo. Λέγεται ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία, αντιγράφοντας έναν ιπτάμενο δίσκο που έπεσε κοντά στην πόλη του Freiburg, το 1936.

Βάση της τεχνολογίας αυτής, ομάδες Γερμανών επιστημόνων κατασκεύασαν από το έτος 1939 ως το έτος 1943, τρία πρωτότυπα ανθρώπινα ufo, με κωδικό όνομα Haunebu. Το Haunebu 1 του 1939 είχε διάμετρο 25 μέτρα, το Haunebu 2 του 1942 είχε διάμετρο 26-36 μέτρα και το Haunebu 3 του 1943 είχε διάμετρο 71 μέτρα.




Το 1945 κατασκευάζεται από τους Ναζί ένα ακόμα ανθρώπινο ufo, το Vril-8, και κάπου εκεί σταματάνε όλες οι παρόμοιες αναφορές, για τέτοια τεχνολογικά πειράματα.Τα ιπτάμενα μαγνητικά παλμικά αεροσκάφη, όπως τα λέγανε οι Ναζί, Haunebu & Vril δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον πόλεμο και κανείς δεν αναφέρει ότι τα είδε επίσημα, παρά μόνο σε φωτογραφίες και σε έγγραφα του Γερμανικού στρατού που διέρρευσαν μετά το τέλος του παγκόσμιου πολέμου. Επίσης ποτέ δεν βρέθηκε κάποιο πρωτότυπο ή κάποια ανταλλακτικά αυτών.

Επίσης ποτέ δεν μάθαμε επίσημα αν υπήρχε πραγματικά αυτή η τεχνολογία, και αν την πήραν Αμερικάνοι ή Ρώσοι, ή την μοιράστηκαν, μετά το τέλος του πολέμου. Το μόνο παράξενο ιπτάμενο όχημα που βρέθηκε από τους συμμάχους, στις αποθήκες των Ναζί, ήταν ένα αεροσκάφος που έμοιαζε με το πρωτότυπο Gotha P.60A του 1946, που αποδείχθηκε πολύ προχωρημένο για την εποχή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...