ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

0 Μην κοιτάτε κάτω!

Ένας παλαβός κασκαντέρ έχει κλιμακωθεί σε 10.000 πόδια στο βουνό - με ανοδική πορεία πάνω σε δύο ιντσών χοντρό σύρμα τελεφερίκ.
Freddy nock πήρε 90 λεπτά για να φτάσει  στην άκρη της κορυφής του βουνού Zugspitze στη νότια Βαυαρία - χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας.
Ο Nock, ο οποίος άρχισε HighWire καριέρα  στην ηλικία των 11, δήλωσε ότι ήταν μακρύ ταξίδι: «Δεν θέλω να το κάνω και πάλι όχι, χωρίς πόλο εξισορρόπησης. Ήταν κουραστική ».
High wire artist Freddy Nock balances as he walks up on the rope of a Zugspitze cable car in Grainau near Garmisch-Partenkirchen, southern Germany



Nock will submit his feat to the Guinness Book of World Records as the 'longest and highest wire walk above sea level without a balancing pole'

Ο ελβετικής καταγωγής καλλιτέχνης σε τεντωμένο σχοινί σχεδιάζει τώρα να υποβάλει τον άθλο του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το «μεγαλύτερο και υψηλότερο πόδια σύρματος πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, χωρίς πόλο εξισορρόπησης».



Freddy Nock
Freddy Nock

Αυτά είναι τα πράγματα που θέλω να κάνω. "

Τον Φεβρουάριο,  ο nock περπάτησε άτω το καλώδιο της γραμμής τελεφερίκ στο βουνό της Ελβετίας Corvatsch - το οποίο είναι 9908 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Nock, 46, took 90 minutes to reach the summit
Nock, 46, πήρε 90 λεπτά για να φτάσει στην κορυφή

Ο Nock, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα ραβδί εξισορρόπησης, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη βόλτα στη δεύτερη προσπάθειά του, μετά από κακές καιρικές συνθήκες τον ανάγκασαν να σταματήσει νωρίτερα μέσα στην ημέρα.
  Απέδωσε στο παρελθόν παρόμοιες φιγούρες στη Γερμανία, σκηνοθετώνταςνα αναρριχηθεί πάνω από τις πλαγιές του ψηλότερου βουνού της χώρας, στα  900 μέτρα πάνω από τη λίμνη της Ζυρίχης.


Nock perches atop the Zugspitze Glacier Cable Car ahead of Saturday's challenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...