ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

0 Που είναι τα λεφτά ΟΕΟ;;;;«Χάθηκαν» 132 εκατ. για τους πυρόπληκτους !!!!!!!!!!!!!

45 θύματα μέτρησε η Ηλεία από τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Τα 28 ήταν μόνο από την Αρτέμιδα. Οι συγγενείς των νεκρών καταγγέλλουν ότι η πολιτεία δεν έχει κάνει τίποτα για αυτούς.
45 θύματα μέτρησε η Ηλεία από τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Τα 28 ήταν μόνο από την Αρτέμιδα. Οι συγγενείς των νεκρών καταγγέλλουν ότι η πολιτεία δεν έχει κάνει τίποτα για αυτούς.
Από τα 208 εκατ. του "Ταμείου Μολυβιάτη" διατέθηκαν μόλις τα 76 και τα υπόλοιπα που... λιμνάζουν στην Τράπεζα της Ελλάδος θα πάνε στις δημόσιες επενδύσεις.
 
Σε... δημόσιες επενδύσεις πηγαίνουν τα χρήματα που το 2007 έδωσαν 92.000 δωρητές για να ενισχύσουν τα θύματα των φονικών πυρκαγιών και τους συγγενείς τους.
Τα περίπου 198 εκατομμύρια ευρώ που έδωσαν από το υστέρημά τους πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, είχε αναλάβει να διαχειρίζεται το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, το γνωστό "Ταμείο Μολυβιάτη", το οποίο όμως καταργήθηκε.

Τέσσερα χρόνια μετά τις φονικές φωτιές στην Ηλεία, τα χρήματα έχουν μεταφερθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος. Και, όπως μας ενημέρωσαν από το υπουργείο Ανάπτυξης, το ποσό πρόκειται να διατεθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στις πυρόπληκτες περιοχές. Ούτε κουβέντα για τις ίδιες τις οικογένειες των θυμάτων και τους ανθρώπους που καταστράφηκαν από τις φωτιές του... στρατηγού άνεμου.

Παραιτήσεις
Το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΑΕΑ) ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2007, ακριβώς μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία.
Η εισροή δωρεών από τον κόσμο που ήθελε να συνεισφέρει ήταν μεγάλη και κρίθηκε από την τότε κυβέρνηση ότι ένα ταμείο θα ήταν η καλύτερη λύση για τη διαχείριση των χρημάτων. Επρόκειτο για Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, υπό την εποπτεία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.(ethnos.gr)
http://logia-tou-aera.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...