ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

0 Το άγγιγμα μέσω Internet γίνεται πραγματικότητα!

Ότι κι αν φανταστούμε πως είναι αδύνατο, έρχεται η στιγμή που το βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα, με την βοήθεια της τεχνολογίας φυσικά!
Ιάπωνες επιστήμονες ανακάλυψαν μια επαναστατική συσκευή, την iFee-IM, η οποία αποτελείται απο ένα πολύπλοκο σύστημα αισθητήρων και διάφορων άλλων εξαρτημάτων και επιτρέπει να αγγίζουμε τον συνομιλητή μας στο Διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει εννέα συναισθήματα όπως η χαρά, λύπη κ.α. με 90% ακρίβεια, λαμβάνοντας στοιχεία της κατάστασης του χρήστη (όπως η θερμοκρασία του σώματός του).
Το iFee-IM αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, ενώ κάποιοι τυχεροί ήδη μπόρεσαν να αγκαλιαστούν ή να σφίξουν τα χέρια τους μέσω Internet χάρη στις υπηρεσίες της!

http://periergaa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...