ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

0 ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΕ Α.Τ.Ι.Α. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO, ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΝ 17ο ΑΙΩΝΑ

Ένα ακόμα περιστατικό Α.Τ.Ι.Α., στη Γαλλία του 17ο αιώνα, καταγράφηκε σε αρκετά νομίσματα jetons. Τα νομίσματα κόπηκαν από το 1648 έως το 1680 σε διάφορες περιοχές, αποκαλύπτοντας ότι το περιστατικό απασχόλησε αρκετά χρόνια τους κατοίκους της χώρας.

Ο Kenneth Bressett, στο Colorado Springs, πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Νομισματικής Ένωσης, κατέληξε στο ότι το σχέδιο, όντως, δείχνει ένα "Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο"!


"Το νόμισμα που έχω στη κατοχή μου κατασκευάστηκε στο 1680 στην Γαλλία και η μία πλευρά φαίνεται να παρουσιάζει έναν ιπτάμενο δίσκο που πετάει μέσα στα σύννεφα, πάνω από το έδαφος, ή μια συμβολική αναπαράσταση του Βιβλικού Τροχού του Ιεζεκιήλ που δεν μοιάζει όμως με κανένα άλλο παρόμοιο σχέδιο του." λέει ο Kenneth E. Bressett, του οποίου η έρευνα του πήρε μισό αιώνα και δεν μπόρεσε να φτάσει σε άλλο συμπέρασμα.


Αρκετοί, όμως, σύγχρονοι ιστορικοί και ερευνητές έχουν διαφορετική άποψη. Πιστεύουν ότι πρόκειται για την ιερή ασπίδα που έστειλε ο Δίας στο βασιλιά της Ρώμης, Numa Pompilius, χωρίς και πάλι βέβαια το σχήμα να έχει σχέση με την συγκεκριμένη ασπίδα...

Two ufo jetons from Burgundy, 1648.

Two ufo jetons from Bouclier, 1656.

Two ufo jetons from 1656 and 1680.

Στα νομίσματα του κόσμου είναι αποτυπωμένα ανά τους αιώνες , κομμάτια της ιστορίας του ανθρώπινου γένους, αναφέρουν μελετητές και ιστορικοί. Όμως σε νομίσματα της σύγχρονης εποχής αλλά και της αρχαιότητας βλέπουμε και UFO’s ή θεούς με ιπτάμενα οχήματα. Άρα τα UFO’s είναι και αυτά ένα κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας.

Αριστερά, βλέπουμε ένα Γαλλικό jetons του 1680 και δεξιά ένα παρόμοιο του 1656. Τα jetons είναι Γαλλικά νομίσματα που χρησιμοποιούνταν σε παίγνια. Αν και όχι κανονικά νομίσματα, ήταν και αυτά μια μορφή χρήματος. Τα συγκεκριμένα δείχνουν τον βιβλικό τροχό του Ιεζεκιήλ που για κάποιους πραγματικά να είναι μια περιγραφή UFO. Αινιγματική και η αναγραφή πάνω τους ‘’OPPORTUNUS ADEST" που σημαίνει "Είναι εδώ σε έναν επίκαιρο χρόνο".


Αριστερά, ένα αγνώστης ταυτότητας αρχαίο νόμισμα από Ινδία (μάλλον 1/12 Βaroda ) που μας δείχνει ένα ιπτάμενο vimanas (ή ίσως το στεμμα της περιοχης) πάνω από μια θεότητα-βασιλιά που περιτριγυρίζουν ευγενείς και μαϊμούδες. Μια εικόνα αρκετά συνήθεις σε μικρά κρατίδια της Ινδίας. Δεξιά ένα ακόμα Γαλλικό jetons με ufo ή το τροχό του Ιεζεκιήλ , αυτή τη φορά απ΄το 1648, με διαφορετική αναγραφή ‘’ OBRUITUR PLURIBUS RESISTIT PAUCIS’’ που σημαίνει ‘’Αντιστεκόμαστε λίγο και ξεπερνάμε πολλά’’.


Αριστερά μια χάλκινη Ρωμαική κορώνα του 1ου -2ου αιώνα μ.Χ. που από πολλούς ερμηνεύεται και σαν ufo όχημα. Δεξιά ένα από τα πρώτα αργυρά νομίσματα από το Ινδικό Βασίλειο Kasala (600-470 π.Χ.) που δείχνει τον Ήλιο και στρογγυλά αντικείμενα μέσα στα σύννεφα. Αποκλείουμε τον ισχυρισμό των αστεριών, επειδή είναι μέρα. Το πιθανότερο σενάριο μιλάει για σμήνη UFO μέσα στα σύννεφα.


Το αριστερό νόμισμα από τη Κάτω Ιταλία, απεικονίζει έναν ημίθεο, τον Ηρακλή, σε μια περίεργη ‘’εξωγήινη’’ εκδοχή (κεφάλι,σώμα,χέρι). Δεξιά βλέπουμε ένα νόμισμα από το Νεπάλ, που αναφέρεται στο Κρίσνα, που πετάει πάνω σε ένα περίεργο σύννεφο.


Αριστερά, βλέπουμε ένα Περσικό νόμισμα από το 4αιώνα π.Χ. που βρέθηκε στη Γάζα και δείχνει το Δία πάνω στο ιπτάμενο άρμα του. (Για κάποιους) οι θεοί των λαών της Γης, ήταν επισκέπτες από άλλους πλανήτες. Έτσι προσθέσαμε (από διαφορετικές χώρες) κέρματα θεοτήτων με τις ιπτάμενες μηχανές και τα άρματά τους. Ο Ταλών (δεξί κέρμα, Κρητικό) προστέθηκε για το περίεργο πρόσωπό του.


O Απόλλωνας όπως αναφέρει ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας, είναι η εξωγήινη οντότητα που θα επιστρέψει και θα είναι για πάντα (για κάποιους), γι αυτό διαλέξαμε αυτό το νόμισμα(αριστερά). Το δεκάδραχμο αυτό κέρμα κόπηκε στις Συρακούσες στη Σικελία, κατά τον 4ο π.Χ. αιώνα. Δεξιά, το κέρμα που ανάμεσα στα δύο αστέρια και το φεγγάρι έχει ένα παράξενο ιπτάμενο σχέδιο που μοιάζει με ufo, είναι από Ελλάδα (τεταρτημόριο). Ο Zoltan Andrew Simon, στο βιβλίο του ‘’Atlantis,The Seven Seals ©1983’’, στη σελίδα 137 το αναφέρει ως ιπτάμενο όχημα.


Αριστερά, η κορώνα με τις ακτίνες που βρίσκεται πάνω από το βουνό, στο παλιό σπάνιο μεξικανικό centavos του 1970, μοιάζει με λαμπερό ufo. Μια φωτεινή κορώνα που βλέπουμε σε πολλά μεξικανικά νομίσματα του 20ου αιώνα. Τα τρία τελευταία 14-15-16, είναι σύγχρονα αναμνηστικά νομίσματα που το γράφουν άλλωστε και επάνω τους. Το πρώτο είναι από μουσείο ufo και δείχνει τον εξωγήινο του Roswell, το δεύτερο γαλλικό και δείχνει το μυθικό-μυστικό Haunebu των ΝΑΖΙ, και το τελευταίο αναμνηστικό που πωλείτε σε όλα τα μαγαζιά γύρο από τη περιοχή-51. Σας τα παρουσιάζουμε γιατί συμβολίζουν τη πίστη στο φαινόμενο των ufo’s κάποιων ανθρώπων την σημερινή εποχή.


http://ufotruth-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...