ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

1 Μήπως Τελικά μας Ετοιμάζουν για την Επαφή;

Author: Γιώργος Ιωαννίδης

Παρακολουθώντας τις νεώτερες ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το εξωγήινο ζήτημα, δεν γίνεται για ακόμη μια φορά να μην θυμηθώ το περίφημο σενάριο που θέλει πως πίσω από όλα κρύβεται ένα καλά σχεδιασμένο (μακροχρόνιο) πρόγραμμα προετοιμασίας του πληθυσμού για μια επικείμενη (επίσημη αυτή την φορά) Επαφή.

Κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο όμως;
Είναι δύσκολο να αποκλείσουμε μια τέτοια πιθανότητα, αλλά αν οι κυβερνήσεις γνώριζαν πραγματικά κάτι από το 1947 (βλ. υπόθεση πρόσκρουσης στο Roswell), τότε για πιο λόγο συνέχισαν να εξετάζουν το φαινόμενο των UFOs, με ειδικές υπηρεσίες μέχρι και μόλις πρόσφατα; Ίσως γιατί κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά το τι συμβαίνει!


Με βάση μια παραλλαγή του ίδιου σεναρίου τώρα, οι κυβερνήσεις του κόσμου προσπαθούν όχι απλά να μας προετοιμάσουν για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αλλά και για το ενδεχόμενο αυτή να έχει εχθρικές διαθέσεις.

Αξίζει δε να θυμηθούμε εδώ τον θεωρητικό φυσικό Stephen Hawking, που τον περασμένο Απρίλιο δήλωσε: «Εάν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν, το αποτέλεσμα θα έχει βαρύτητα μεγαλύτερη απ' όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος αποβιβάσθηκε στην Αμερική, κάτι που δεν ήταν επιτυχημένο για τους Ινδιάνους της Αμερικής. [...] Οι εξελιγμένοι εξωγήινοι ενδέχεται να γίνουν νομάδες, αποβλέποντας στην κατάκτηση και τον αποικισμό των πλανητών στους οποίους προσεγγίζουν».

Επίκειται λοιπόν κάποιος πόλεμος, όπως τον σκιαγράφησε το Χόλλυγουντ σε γνωστές παραγωγές σαν το War of the Worlds (1953), το Independence Day (1996) και το World Invasion: Battle Los Angeles (2011); «Μάλλον όχι!» απαντάει ψύχραιμα ο καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, Paul Davies καθώς ένας πολιτισμός που έχει αναπτύξει τεχνολογία ικανή να μικραίνει την απόσταση μεταξύ των πλανητών, είναι βέβαιο πως θα έχει εξελιχθεί και κοινωνικά, ίσως ακόμη και να έχει σβήσει οποιοδήποτε γονιδιακό στοιχείο βίας υπάρχει στο γεννητικό του πρόγραμμα!

Ποιος ο λόγος λοιπόν να προβάλουμε τις αδυναμίες μας στο σύμπαν όταν αυτό μπορεί να είναι πολύ πιο ειρηνικό από ότι εμείς; Μάλιστα, το γεγονός πως η ανθρωπότητα βρίσκεται τόσο στενά δεμένη με τα πάθη της, θα μπορούσε να είναι η κύρια αιτία μιας γαλαξιακής καραντίνας!

Ίσως λοιπόν πράγματι, όντα από άλλους κόσμους να μας έχουν προ πολλού εντοπίσει, και να μας επιτηρούν υπομονετικά διστάζοντας να έρθουν σε Επαφή μαζί μας βλέποντας τον βαθμό βίας που μας χαρακτηρίζει...

http://apopheneia.blogspot.com/

1 σχόλιο:

 1. Προσωπικά πέρασα κι εγω μια περίοδο της ζωής μου διαβάζοντας για εξωγήινες επαφες κτλ. Τελικά με κέρδισαν οι συνωμοσίες κι αυτό γιατί όσο έψαχνα για εξωγήινη ζωή καταλάβαινα ακόμα περισσότερο πως η αλήθεια είναι εδω μέσα, και μάλιστα πολύ μέσα. Πιστεύω ατράνταχτα στους εξωγήινους όμως θεωρώ πως τον τελευταίο καιρό γίνονται περίεργα πράγματα.
  1. Η NASA αφήνει υπονοούμενα για εξωγήινη απειλή που ποτέ δεν το έκανε.
  2. Οι φυσικοί της π.χ ο χόγκινγκς λένε πως υπάρχει εξωγήινη ζωή και πως ,ούτε λίγο ούτε πολύ, θα είναι καταστροφική για την ανθρωπότητα.
  3. Πολλές αναφορές απο μυστικές υπηρεσίες Ρωσσίας και ΗΠΑ τον τελευταιο καιρό για περίεργες επαφές, ακούσαμε μέχρι και ότι έγινε αερομαχία πριν λίγο καιρό στο Τέξας με ΑΤΙΑ με 500 νεκρούς, μάλιστα υπάρχει και βίντεο.
  Κάπου εδώ έρχεται η συνομωσιολογία να προσθέσει και την περίεργη ''δολοφονία'' του Μπιν Λάντεν. Οποιοσδήποτε ψάχνει μπορεί να τα συνδιάσει όλα αυτά.
  Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να βρεθεί ο νέος αντικαταστάτης του Λάντεν, αν δεν έχει βρεθεί, ο οποίος θα πρέπει να είναι πιο τρομακτικός και πιο δυνατός. Να έχει τόση δύναμη που να αποτελεί δικαιολογία για εφαρμογή της αντιπυραυλικής ασπίδας της Αμερικής, τοποθέτηση καμερών παντού και πολλά άλλα.
  Ίσως βέβαια όλα αυτά να είναι απλά φαντασίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...