ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

0 Αγανακτισμένοι και οι... πανεπιστημιακοί!

«Όλοι Μαζί στα Προπύλαια». Με αυτό τον τίτλο οι πανεπιστημιακοί καθηγητές καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 31 Μαΐου στα Προπύλαια, μέσα από μια σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook.
Της πρωτοβουλίας ηγείται το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο καλεί σε μεγάλη εκδήλωση έξω από το κεντρικό κτίριο της Πρυτανείας του στο χώρο των Προπυλαίων, στις 7 το....
απόγευμα της 31ης Μαΐου.

Στο πανεπιστήμιο έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και καιρό η κινητοποίηση για την προετοιμασία της συγκέντρωσης, με στόχο να έχει τέτοιο όγκο, ώστε να κλείσει η οδός Πανεπιστημίου.

Από τα Προπύλαια θα μιλήσουν ο πρύτανης του Ιδρύματος Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο Μίκης Θεοδωράκης, οι πανεπιστημιακοί Γιώργος Κασιμάτης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Νότης Μαριάς, Κώστας Μπέης και Κώστας Χρυσόγονος.

Η εκδήλωση υιοθετήθηκε και κατά την τελευταία συνάντηση των πρυτάνεων των πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη, όπου και εκδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας ειδικά για τα μέτρα που ακολουθούνται στην Παιδεία και την ανώτατη εκπαίδευση στη χώρα.

Στην οργάνωσή της συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι από τις μεγάλες συνομοσπονδίες της χώρας (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ) αλλά και τις τρεις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες (ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ).

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο πρόσκληση

«O πρύτανης του Παν. Αθηνών και σημαντικοί διανοούμενοι καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση

Σημαντική πρωτοβουλία από ακαδημαϊκούς και διανοούμενους αποτελεί η διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης-διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέναντι στα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και η τρόικα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με πρωτοβουλία του πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσογόνου.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση-συγκέντρωση απευθύνεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε κάθε πατριώτη που θέλει να διατρανώσει την αντίθεσή του στην υποτέλεια της ελληνική κοινωνίας και την απαξίωση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας».

http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...