ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

0 Δύο λόγοι για να γίνεις και εσύ «Αγανακτισμένος» πολίτης

Θα έχετε ακούσει για τις σημερινές ειρηνικές διαδηλώσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.Μάλιστα έχουν αυτοχαρακτηριστεί ως οι «Αγανακτισμένοι» , και όχι άδικα! Πιστεύουμε ότι όλοι θα διαδηλώσετε ειρηνικά στις πλατείες ολόκληρης της χώρας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στο Facebook, για να δοθεί το σύνθημα της πλήρης ανατροπής κάθε άσχετου πολιτικού, που μας οδήγησε στη σημερινή κατάντια, ανεξαρτήτως χρώματος ή πεποιθήσεων!


Αν όμως το σκέφτεσαι να μην γίνεις και εσύ «Αγανακτισμένος» απόψε, διάβασε δύο λόγους , που θα σε κάνουν να αλλάξεις άποψη …

1) Είσαι άνεργος ή χαμηλόμισθος και δεν σου επαρκούν τα χρήματα για να περάσεις το μήνα.Σκέψου όμως πόσοι πολιτικοί έχουν πάρει μίζες από τη Siemens ( τουλάχιστον κάποιοι το έχουν ήδη παραδεχτεί ) ή από Βατοπέδι ή από ομόλογα κ.λ.π. Αυτοί θα ζήσουν άνετα ολόκληρη τη ζωή τους , χάρη στους δικούς σου φόρους και στο δικό σου μόχθο τα προηγούμενα χρόνια! Δεν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο; Ότι κάποιοι πρέπει να μπούνε επιτέλους φυλακή;Αν θέλεις να σε κοροιδεύουν και να σε θεωρούν θύμα τους, τότε να καθήσεις σπίτι σου! Αλλιώς θα μας βρείς στο Σύνταγμα,στον Λευκό Πύργο κ.λ.π.

2) Τον τελευταίο καιρό ακούμε για συναίνεση μεταξύ των κομμάτων… Τι σημαίνει όμως συναίνεση;

Σημαίνει, ότι στο παρελθόν τα λεφτά τα φάγανε όλα τα κόμματα μαζί, αλλά τώρα που δεν έχει άλλα να φάνε ,ας ενωθούμε όλοι μαζί , για να μη φάνε ξύλο μόνοι μας.

Ή μήπως σημαίνει, να ενωθούν όλα τα κόμματα και να συνεχίσουν να μας πίνουν το αίμα , με νέα μέτρα και φοροεπιδρομές , χωρίς εμείς οι πολίτες να μπορούμε να μιλήσουμε.

Εσύ που κάθεσαι στο σπίτι συμφωνείς στο να αποφασίζουν άλλοι για εσένα; Μήπως πρέπει να αποφασίσεις και εσύ κάποια στιγμή;Εκτός αν θέλεις η Τρόικα να αποφασίζει αν η Ελλάδα πρέπει να έχει δημοκρατία ή τι είδους δημοκρατία πρέπει να έχουμε.

Επειδή πιστεύουμε ότι πρέπει ως Έλληνες να ξυπνήσουμε , ξεκινήστε για να συμμετάσχετε και εσείς στις διαδηλώσεις των «Αγανακτισμένων» ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!

http://kontiloforos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...