ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

6 Το στοιχειωμένο σπίτι του Ηρακλείου

στοιχειωμενα σπιτια, ανατριχιλα, στοιχειωμενα σπιτια ελλαδα, στοιχιωμενα σπιτιαΕίμαι ο Γιάννης και είμαι από Ηράκλειο Κρήτης. Λοιπόν έχω μια σχετική απορία. Στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον Άγιο Μηνά κοντά, στα 100 μέτρα περίπου δεξιά υπάρχει ένα μεγάλο σπίτι, κάτι σαν παλιό αρχοντικό. Βλέποντάς το απʼ έξω φαίνεται να είναι τουλάχιστον 100-120 ετών κτίριο, είναι κάπως αναπαλαιωμένο. έχει μεγάλες κολώνες σαν κίονες στην είσοδο της πόρτας του και η αυλή είναι κλεισμένη με 2 μεγάλες καγκελόπορτες με κάτι παράξενα σύμβολα.

Λέγεται ότι αυτό το σπίτι παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν για κηδείες και μνημόσυνα οικογένειες που είχαν μικρά σπίτια και δεν μπορούσαν να φιλοξενήσουν τον κόσμο που ερχόταν, δεν ξέρω βέβαια. Και περνάω στο παράξενο της υπόθεσης. Συχνά με την κοπέλα μου τώρα που είναι καλοκαιράκι κάνουμε βολτούλες τα βράδια με την μηχανή. 
 
Μια μέρα λοιπόν κι ενώ ήμασταν με το αμάξι, της έλεγα γι αυτό το σπίτι με αποτέλεσμα να θέλουμε να περάσουμε από κει γύρω στις 3 το βράδυ. Πήγαμε λοιπόν και χωθήκαμε μέσα στο στενό που βρίσκεται το σπίτι. Έκατσε και το είδε και ξεκινήσαμε να φύγουμε. Λόγω του ότι δεν με έβαζε να φύγω ευθεία λόγω του ότι έχω μεγάλο αυτοκίνητο ξεκίνησα να φύγω όπισθεν σιγά σιγα. Λοιπόν οι αισθητήρες πάρκινγκ είχαν τρελαθεί, όλοι ξέρουμε τι είναι οι αισθητήρες. Χτυπούσαν συνεχώς λες και ήταν κάποιος πίσω από το αυτοκίνητο, με τα πολλά φύγαμε. Αγχωθήκαμε αρκετά ωστόσο κι ακούγαμε και κάτι παράξενους θορύβους . Όμως η περιέργεια είναι περιέργεια. Πήγαμε και πήραμε την μηχανή και πάμε πάλι από κει. 
 
Την στιγμή λοιπόν που ήμασταν ακριβώς στο σπίτι, στα πλάγια συγκεκριμένα, η μηχανή σβήνει, όχι δεν είναι καμία παλιατζούρα, bmw gs 2008 μοντέλο, πατάω μίζα αλλά τίποτα, νεκρή απολύτως. Είχαν σβήσει τα πάντα ακόμα και το λαμπάκι της νεκράς και τα φώτα πορείας αλλά το κυριότερο είναι ότι όλη η μηχανή ήταν πλήρως ακινητοποιημένη. Γυρνάμε κι εγώ και η κοπέλα μου αυτομάτως να δούμε πίσω μας γιατί τουλάχιστον εγώ ένιωθα μια παρουσία απροσδιόριστη θα έλεγα. μετά από λίγο πήρε μπροστά μόνη της παρακαλώ. Περνάει μια βδομάδα σχεδόν. Έχω και μια δεύτερη μηχανή πέρα από το gs και την άλλαξα με μια καινούρια μιας κι έχω και λόξα με τα μηχανοκίνητα. Κάναμε πάλι βόλτες αυτή την φορά με την ολοκαίνουρια μοτοσικλέτα.
 
Μας μπαίνει πάλι η ιδέα να περάσουμε από κει και πάμε και πάλι. Μπαίνουμε κλασσικά στο στενό και μόλις φτάνουμε στο σπίτι πάλι τα ίδια, νεκρή η μηχανή, σβήνει και δεν έπαιρνε και πάλι. Μετά από 2-3 λεπτά πήρε, ωστόσο και πάλι ακούγαμε θορύβους παράξενους εκείνη την στιγμή. Φυσικά την κάναμε γρήγορα γρήγορα. Πες την πρώτη φορά απλά έτυχε, την δεύτερη όμως? Αν κι ακόμα και στην πρώτη φορά ο λόγος ήταν ανεξήγητος και πάλι. αλλά και δεύτερη φορά και με άλλη μηχανή?


http://www.paranormap.net
http://strangehellas.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. που βρισκεται αυτο το σπιτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι κοντά στον Αγιο Μηνά. Εκει καπου να ψαξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai pou akrivws . emeis vrikame ena ala den einai opws einai sthn fotografia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα
    Εμεις απλα αναδημοσιεύσαμε το αρθρο που βρήκαμε στο http://www.paranormap.net

    Μήπως είναι παλιά η φωτογραφία? Μήπως είναι επεξεργασμένη?
    Μήοως γκρεμίσανε το κτήριο
    Αν μάθετε πεισσότερες πληροφορίες ενημερώστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. emeis pigame sto arxontiko auto k eidame mesa ena anameno fws alla 2 fwres p eixame paei dn eidame kapion an8rwpw n mpenei h n vgenei mia fwra htan prwh k h alh htan vradi alla ute ena patzouri htan anhxto out kapies fwnes akousame outa kapia thleorash oute kati oste n mas diksei oti einai kapios mesa xtipisame t koudouni kai thn porta alla tpt enas peripteras mas eipe oti dn katikite kai oti o idioktitis p t agorase t kalokairi exei na patisi t podi t apo tote ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...