ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

0 Ψάρι στο φούρνο με πατάτες.

fish-potatoes-386

Υλικά για 2 άτομα
• ½ κιλό ψάρι γαλέος σε φέτες (φρέσκος ή κατεψυγμένος)
• 2 ντομάτες φρέσκες...
.
• 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
• 1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
• 1 ½ φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
• 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 1 ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες
• 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
• 2-3 πατάτες κομμένες, κυδωνάτες
• αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ξεπαγώνετε το ψάρι, αν χρησιμοποιήσετε ....κατεψυγμένο.
Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες, προσθέτετε 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και τον μισό μαϊντανό και ανακατεύετε.
Ρίχνετε τη σάλτσα σε ταψάκι και αραδιάζετε από πάνω τις φέτες του ψαριού. Πάνω σε κάθε φέτα ψαριού, τοποθετείτε πρώτα μία φέτα ντομάτας, μετά μία ροδέλα πιπεριάς και αλατοπιπερώνετε.
Τοποθετείτε ενδιάμεσα τις πατάτες αφού, πρώτα, τις αλατοπιπερώσετε, και τις πασπαλίζετε με τον υπόλοιπο μαϊ¬ντανό. Περιχύνετε το φαγητό με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Προσθέτετε στο ταψί λίγο νερό ώστε να μισοσκεπαστούν οι πατάτες, και ψήνετε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C, για 50' περίπου, μέχρι να πάρουν χρώμα οι πιπεριές και οι ντομάτες και να μαλακώσουν οι πατάτες.
Σερβίρετε το φαγητό χλιαρό, σε πιάτα.
http://draminanea-draminos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...