ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

0 Cheesecake με baileys


Υλικά για 10-12 άτομα:

100 γρ βούτυρο
250 γρ μπισκότα digestive τριμμένα
600 γρ τυρί Philadelphia
5 κουταλιές Baileys
100 γρ ζάχαρη άχνη
300 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ τριμμένη σοκολάτα
Κακάο για γαρνίρισμα

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι.


Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα. 



Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να απορροφήσουν τα μπισκότα όλο το βούτυρο.

Στρώνουμε τα μπισκότα στη βάση μιας φόρμας με τσέρκι και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.


 Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη γέμιση. 
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει πηχτή κρέμα και χωριστά το Philadelphia,


Ενώνουμε την κρέμα γάλακτος με το philadelphia, προσθέτουμε to baileys και την άχνη.  

Ρίχνουμε και την σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά με κουτάλι να ενωθούν τα υλικά. 
Στρώνουμε το μίγμα πάνω στα μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.


Λίγο πριν σερβίρουμε αφαιρούμε το τσέρκι και πασπαλίζουμε με το κακάο.


Τη γλύκα του να έχετε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...