ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

0 Θρηνεί η Ροκ


Πρόωρα έφυγε από τη ζωή ο πασίγνωστος και δημοφιλής κιθαρίστας Γκάρι Μουρ. Ο Μουρ ήταν 58 ετών. Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ισπανία. Το θάνατό του ανακοίνωσε ο μάνατζερ του Άνταμ Πάτερσον.
Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο γνωστός και αγαπημένος σε όλους κιθαρίστας Γκάρι Μούρ. Ήταν ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους και πιο ταλαντούχους Βρετανούς κιθαρίστες της γενιάς του, καλλιτέχνης απρόβλεπτος και ανατρεπτικός, ο Γκάρι ταξίδευε στη μουσική, από το ροκ και την Τζαζ, στην Μπλουζ και την Κάουντι , το Χέβι Μεταλ.
Ο Γκάρι βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη....
Κόστα Ντε Σόλ, στην Ισπανία.
Το θάνατό του ανακοίνωσε ο μάνατζερ των Thin Lizzy, Αντάμ Πάτερσον, δηλώνοντας στο BBC ότι πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς ωστόσο να αναφέρει τα αίτια θανάτου.

Ο Γκάρι Μουρ έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στους Thin Lizzy και αργότερα για τη σόλο καριέρα που ακολούθησε.
Ο Έρικ Μπέλ, πρώην τραγουδιστής των Thin Lizzy ανέφερε "Ακόμα δεν ο πιστεύω. Ήταν ένας καταπληκτικός κιθαρίστας και μουσικός.
Πηγη : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...