ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

0 Καταργείται στη Ρωσία η χειμερινή ώρα!

Στη Ρωσία πλέον, δεν θα ισχύουν οι εναλλαγές θερινής-χειμερινής ώρας, καθώς ο πρόεδρος της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ανακοίνωσε ότι από την άνοιξη τα ρωσικά ρολόγια θα παραμείνουν στη θερινή ώρα!

Σύμφωνα με τον Ρώσο...
πρόεδρο, η αλλαγή της ώρας προκαλεί στους πολίτες ''στρες και αδιαθεσία''.

Συγκεκριμένα ο Μεντβέντεφ δήλωσε ότι ''αποφάσισα να ακυρώσω το πέρασμα στη χειμερινή ώρα από αυτό το φθινόπωρο. Έδωσα σχετική εντολή στην κυβέρνηση".

Να υπενθυμιστεί ότι η αλλαγή της ώρας υιοθετήθηκε από πολλές χώρες του κόσμου το 1973, κατά τη διάρκεια του πρώτου πετρελαϊκού σοκ, προκειμένου να εξοικονομηθεί ενέργεια.

http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...