ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

0 Μηλοπιτάκια... γρήγορα!



Υλικά για 45 μηλοπιτάκια περίπου:

200 γρ βιτάμ
1 κούπα ζάχαρη
3 αυγά
1 φακελάκι βανίλια
1 πακέτο φαρίνα (δηλ. μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
4 μέτρια μήλα
Λίγες κουταλιές χυμός λεμονιού
Ζάχαρη άχνη


Σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βιτάμ μαζί με τη ζάχαρη. 
Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Κόβουμε τα μήλα κομματάκια και τα ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουν.
Μόλις κρυώσει το βιτάμ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα προσθέτουμε.
Ρίχνουμε την βανίλια και το αλεύρι και χτυπάμε για λίγο, μέχρι να γίνει πηχτός χυλός.
Προσθέτουμε και τα μήλα και ανακατεύουμε.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο.
Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε μικρές κουταλιές από το μίγμα σε αρκετή απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν αρκετά.
Ψήνουμε για 15-20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν καλά.
Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Τα τσακίζουμε ζεστά ή κρύα!
 
http://greekfoodblogs.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...