ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

0 «Πλακώθηκαν» στον αέρα Λυριτζής - Οικονόμου - Γκλέτσος!

Λάθος άτομο πήγαν προφανώς στον εισαγγελέα...!Να ποιους έπρεπε να στείλουν!Τα παπαγαλάκια της εξουσίας που με δικαιολογία τη γραφικότητα προσπαθούν να μειώσουν τον δίκαιο αγώνα ενός ανθρώπου.Κάτι τέτοια τυπάκια έκαναν πλάτες στην κυβέρνηση και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!
Αυτοί και τα φιλαράκια τους είναι οι ηθικοί αυτουργοί του εθνικού εγκλήματος.
Αυτοί που,επειδή τους δόθηκε ένα βήμα, νομίζουν πως μπορούν να λένε ότι θέλουν και να προσβάλλουν όποιον θέλουν!Τα τσιράκια της κυβερνο-αλητο-συμμορίας!

Από της φυλακής τα σίδερα, όπου κρατείται γιατί έσπασε τις μπάρες των διοδίων στην Στυλίδα, προκειμένου να μην πληρώνουν οι κάτοικοι της περιοχής… «πλακώθηκε» με τους παρουσιαστές της «Πρώτης Γραμμής» ο Απόστολος Γκλέτσος....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ο κ. Οικονόμου ρώτησε τον Απόστολο Γκλέτσο αν έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά του και αυτός «τα πήρε»!

«Είστε άσχετοι και να μην μιλάτε», είπε στους παρουσιαστές που μάταια προσπαθούσαν να εξηγήσουν ότι έχουν κάνει ρεπορτάζ για το θέμα.

Τελικά, η σύνδεση κόπηκε ξαφνικά και οι παρουσιαστές τα «πήραν».

«Ο κ. Γκλέτσος δεν θέλει να συζητήσει, θέλει να υβρίσει. Αυτό κάνει από χθες το πρωί με όποιους συνομιλεί», είπε ο κ. Λυριτζής.

«Έχει αυτό το εριστικό ύφος. Έχει τον τσαμπουκά που είχε στα σίριαλ, όμως εδώ δεν είναι σανίδι. Εμείς δεν κάνουμε πλάκα, δουλεύουμε», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

Και το θέμα δεν τελείωσε εδώ…

Ο κ. Γκλέτσος, βγήκε μετά από λίγο στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη και χαρακτήρισε τους δύο δημοσιογράφους του Σκάι «παπαγαλάκια». Στο «πλευρό» του φάνηκε ότι ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ο οποίος έσπευσε να πει «Η δική μας εκπομπή δεν κρίνει κανέναν, γιατί είναι της λογικής “Όσο παράνομος είσαι εσύ, τόσο παράνομος είμαι και εγώ”»!!!

http://apeitharxia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...