ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

0 Τα φρέσκα φρούτα είναι...μπαγιάτικα


Μπαγιάτικα και μάλιστα πολύ, είναι τα φρέσκα φρούτα και άλλα τρόφιμα που αγοράζουν οι καταναλωτές κάθε βδομάδα από τα σουπερμάρκετ.

Στο πιο πάνω συμπέρασμα κατέληξε έρευνα που διεξήγαγε το γνωστό περιοδικό των καταναλωτών «Τσόις» σε μια σειρά σουπερμάρκετ, πληροφορώντας τους καταναλωτές ότι τα μήλα για παράδειγμα που αγοράζουν σαν φρέσκα, είναι τις περισσότερες φορές ενός έτους!

Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά άλλα τρόφιμα, όπως το πρόβιο κρέας. Τα παϊδάκια που αγοράζουν σαν φρέσκα, μπορεί να είναι και.... 4 μηνών!

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι οι μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ εξαπατούν τους πελάτες τους πουλώντας τους μπαγιάτικα φρούτα και τρόφιμα για φρέσκα.

Πολλά φρούτα και λαχανικά, που διατηρούνται για πολύ καιρό στα ψυγεία, έχουν χάσει τις βιταμίνες και την γεύση τους όταν φτάνουν στους καταναλωτές.

Η τεχνολογία και η χρήση χημικών ουσιών έχουν δώσει τη δυνατότητα στα σουπερμάρκετ να αποθηκεύουν σε ειδικά κλιματισμένους χώρους μεγάλες ποσότητες φρούτων, λαχανικών και άλλων τροφίμων και να τα διαθέτουν στην αγορά όποτε τους βολεύει.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.elliniki-ygeia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...