ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

0 Ευρυτανία: Ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τις ημέρες των γιορτών...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
Ο καταλληλότερος τόπος για τους εραστές της φύσης, της ηρεμίας και της περιπέτειας. Kαταπράσινα δάση, τρεχούμενα νερά, επιβλητικά φαράγγια, αγέρωχα βουνά, γραφικά χωριά και μαγευτικά χιονισμένα τοπία, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που συγκλονίζουν τον επισκέπτη και τον κάνουν να έρθει κοντά της ξανά και ξανά. Στο Bελούχι θα επιδοθείτε στα αγαπημένα σας χειμερινά σπορ, ενώ οι φιλόξενοι και ντόμπροι κάτοικοί της θα σας κάνουν να αισθανθείτε από την πρώτη στιγμή σαν να είστε στο σπίτι σας.Το όμορφο Καρπενήσι με το χιονοδρομικό κέντρο του Βελουχίου αποτελεί πόλο έλξης για τα Χριστούγεννα αλλά οι ομορφιές της Ευρυτανίας είναι ανεξάντλητες και δεν σταματούν εδώ. Η λίμνη των Κρεμαστών, τα μοναστήρια του Προυσσού και... της Τατάρνας, το φαράγγι πάντα βρέχει είναι μόνο λίγα από τα ....αξιοθέατα της Ευρυτανίας.
Επισκεφτείτε επίσης τα Άγραφα με την μεγάλη πλατεία και το υπέροχο φαράγγι της Τρύπας, την Αγία Τριάδα με τα όμορφα χωριά της, την Πρασιά και το ιστορικό Κυπαρίσσι,την Ανατολική και Δυτικά Φραγκίστα με την Λίμνη των Κρεμαστών, την Βινιανή με το εντυπωσιακό φαράγγι της όπως και την Γρανίτσα, την Δομνίστα και το Κερασοχώρι. Επίσης πολύ όμορφο χωριά είναι οι Κορυσχάδες, το Κρίκελλο, το Μεγάλο και Μικρό Χωριό, ο Προυσσός με το ξακουστό και πανέμορφο μοναστήρι και η Φουρνά!
Η Ευρυτανία αυτήν την περίοδο είναι στα καλύτερα της.
Ιδιαίτερα εάν την βρείτε και χιονισμένη, το χριστουγεννιάτικο τοπίο γίνεται μοναδικό!
Ελάτε στην πανέμορφη Ευρυτανία να περάσετε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας εκπληκτικές δραστηριότητες, στα ομορφότερα μέρη της περιοχής μας, με αφετερία τους παραδοσιακούς ξενώνες στους οποίους θα γίνετε η διαμονή σας. Η καλή διάθεση και η όρεξη, να βρεθείτε μέσα στη φύση, είναι τα μόνα εφόδια που χρείαζεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...