ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

0 Πανηγυρική υποδοχή στην Τουρκία του πλοίου που δέχθηκε ισραηλινή επίθεση τον Μάιο


 
Χιλιάδες ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη για να υποδεχθούν το τουρκικό πλοίο που δέχθηκε επίθεση από Ισραηλινούς κομάντο τον Μάιο, επειδή μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Η επίθεση είχε στοιχίσει τη ζωή σε εννέα άτομα. «Δεν πρόκειται να .....
ζητήσουμε συγγνώμη» λέει ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ.

Εκατοντάδες μπαλόνια πέταξαν στον ουρανό την ώρα που το πλοίο Mavi Marmara έφτανε στο λιμάνι Σαραϊμπούρνου στην Κωνσταντινούπολη.
Ακτιβιστές -οι περισσότεροι μέλη ισλαμιστικών οργανώσεων- κρατούσαν παλαιστινιακές ...και τουρκικές σημαίες και φώναζαν «Κάτω το Ισραήλ» και «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».
«Υποσχόμαστε ότι θα πάμε ξανά και ξανά στη Γάζα, μέχρι η Γάζα και η Παλαιστίνη να απελευθερωθούν» είπε ο Σουηδο-ισραηλινός ακτιβιστής Ντρορ Ελιμελέχ Φέιλερ.
Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Άβιγκντορ Λίμπερμαν, τόνισε την Κυριακή ότι, «το Ισραήλ δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη στην Τουρκία» για την επίθεση στο πλοίο.
Από την επιδρομή των Ισραηλινών καταδρομέων στις 31 Μαΐου στο τουρκικό πλοίο Mavi Marmara είχαν σκοτωθεί εννέα Τούρκοι, ενώ το πλοίο βρισκόταν σε διεθνή ύδατα.

NEWSN.WORDPRESS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...