ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

0 Αναρχικοί βεβήλωσαν Bυζαντινό Eκκλησάκι στη Δράμα! Η είδηση θάφτηκε από τα ΜΜΕ


Ξημερώματα Σαββάτου, 28.08, ολιγομελής ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών προέβη σε μικρής έκτασης βανδαλισμούς στο κέντρο της πόλης της Δράμας, λίγα μέτρα μακρύτερα από την Πλατεία Ελευθερίας.
Αρχικά, επιχείρησαν να αποκλείσουν την οδό Βενιζέλου χρησιμοποιώντας κάδους σκουπιδιών και τσιμεντένιες ζαρντινιέρες. Ζημιές προκλήθηκαν, επιπλέον, σε κολόνες φωτισμού, εμπορικά καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα στην εκεί περιοχή.

Από το όλο επεισόδιο δημιουργήθηκε, προσωρινά, μικρό κυκλοφοριακό κομφούζιο με τους εκεί ευρισκόμενους πολίτες και ....κατοίκους της περιοχής να σπεύδουν προς απώθηση των αντιεξουσιαστών, η οποίοι ταχέως ετράπησαν σε φυγή.
Κατά την άτακτη φυγή τους και κινούμενοι λίγα μέτρα πιο πάνω από την περιοχή που έλαβαν χώρα οι βανδαλισμοί, οι νεαροί λειψεγκέφαλοι βεβήλωσαν και το βυζαντινό εκκλησάκι των Ταξιαρχών (που, σημειωτέον, βρίσκεται εκεί από την εποχή των Παλαιολόγων), χαράσσοντας με μίσος εικόνες αγίων και αποτυπώνοντας πάνω σε αυτές, με μαύρο ψεκαστικό, το γνωστό… «Α» (βλ. φώτο).
Φυσικά, η είδηση αυτή θάφτηκε από τα ΜΜΕ (όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις στη σφύζουσα από δημοκρατική ευαισθησία Ελλάδα μας)∙ και, επιπλέον, ουδείς από τους ντόπιους προοδευτικάριους έσπευσε να καταδικάσει όλες αυτές τις ενέργειες (γιατί άραγε;).

leukosgatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...