ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

0 Τζ.Κλούνεϊ: Δίκαιο και σωστό να επιστρέψουν τα γλυπτά του Παρθενώνα

Τη συμπαράστασή του για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα εξέφρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη διάρκεια συνέντευξης στο Βερολίνο με αφορμή την προβολή, εκτός συναγωνισμού, της ταινίας The Monuments Men, που σκηνοθέτησε και στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Είναι ένα δίκαιο και σωστό αίτημα. Νομίζω ότι έχετε ισχυρά επιχειρήματα» είπε ο Κλούνεϊ, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Στην πολεμική περιπέτεια, γυρισμένη στο στιλ των παλιών αμερικανικών ταινιών γύρω από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, συμπρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Μπιλ Μάρεϊ, Τζον Γκούντμαν, Ζαν Ντιρζαντέν και Κέιτ Μπλάνσετ.

Η ερώτηση για τα γλυπτά του Παρθενώνα είχε σχέση με το θέμα της ταινίας: την αληθινή ιστορία μιας ομάδας Αμερικανών ειδικών στα έργα τέχνης, που αναλαμβάνουν προς το τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου να καταταγούν εκ νέου (παρά την ηλικία τους) στο Στρατό.

Στόχος τους να αποβιβαστούν στην Ευρώπη, για να σώσουν σημαντικά έργα τέχνης που είχαν κλέψει οι ναζί από διάφορες χώρες.


ΠΗΓΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...