ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

0 Άνοιξε το Παρατηρητήριο του Κόσμου

nine

Στο σημείο που ήταν κάποτε οι Δίδυμοι Πύργοι, το νέο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου κοντεύει να ολοκληρωθεί. Πριν απο λίγες μέρες οι αρχές της Νέας Υόρκης άνοιξαν την πόρτα στους δημοσιογράφους που έφτασαν μέχρι τον τελευταίο (102ο) όροφο του ενός από τους δύο Πύργους (World Trade Center One). Τα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των εργαζομένων αλλά και οι φωτογραφίες από ύψος 500 προκαλούν δέος και συγκίνηση, αν αναλογισθεί κανείς την τρομακτική, βιβλική περιπέτεια που έζησε αυτή η πόλη καταφέρνοντας να σταθεί στο ύψος της.

Οι τρεις τελευταίοι όροφοι του World Trade Center One θα ονομάζονται “Παρατηρητήριο του Κόσμου” και  θα είναι ανοιχτοί στο κοινό για  μια «όχι απλά επίσκεψη, αλλά μια multimedia, δραδιαστική εμπειρία ζωής» σύμφωνα με τις Αρχές της πόλης.

Και όχι μόνο γιατί οι Αμερικανοί είναι «μανούλες» στο θέαμα και την ψυχαγωγία, αλλά γιατί γι’ αυτούς το συγκεκριμένο έργο για ευνόητους λόγους θα αποτελεί αιώνιο σύμβολο «αντίστασης, αντοχής και ελευθερίας». Τυχεροί θα είναι σίγουρα αυτοί που θα το επισκεφθούν, ωστόσο μια γεύση, μπορούμε να πάρουμε όλοι. Ξεκινήστε τη δική σας περιήγηση από τις παρακάτω φωτογραφίες:










































http://www.salt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...