ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

0 Ντυμένος... παπάς το έσκασε ο Πέτρος Κυριακίδης

Ο άλλοτε συνεργάτης του Λαυρεντιάδη φέρεται να βρίσκεται στη Λατινική Αμερική

Ντυμένος... παπάς το έσκασε από την Ελλάδα ο καταζητούμενος και άλλοτε πανίσχυρος συνεργάτης του Λαυρεντιάδη, Πέτρος Κυριακίδης, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει «Το Βήμα της Κυριακής».

Σύμφωνα με την εφημερίδα χρησιμοποίησε ιδιωτική πτήση για τη Λατινική Αμερική (Ουρουγουάη ή Παραγουάη) ντυμένος παπάς.

Ειδικότερα ήταν Πέμπτη απόγευμα στις 13 Δεκεμβρίου του 2012 όταν αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος. Όμως δεν έγινε το ίδιο με τον συνεργάτη του και τον αναζήτησαν την επόμενη μέρα. Εκείνος θορυβημένος από τη σύλληψη φέρεται να ανέβηκε στο ιδιωτικό αεροσκάφος με δύο κληρικούς.

Το σχέδιο πτήσης που δόθηκε στο ιδιωτικό αεροπλάνο ήταν για τα Ιεροσόλυμα αλλά στην πορεία άλλαξε και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατευθύνθηκε προς το Λιχτενστάιν.

Οι πηγές λένε ότι στο μικρό κρατίδιο, όπου ο Ομιλος Λαυρεντιάδη διαθέτει και ιδιωτική τράπεζα, ο Πέτρος Κυριακίδης διέθετε ακόμη μετρητά, περίπου 80 εκατ. ευρώ. Εγινε λοιπόν ανεφοδιασμός καυσίμων αλλά και χρημάτων.

Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο Κυριακίδης κατέληξε τελικά όχι στα Ιεροσόλυμα αλλά στη Λατινική Αμερική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...