ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

0 Η ρύπανση πνίγει τη Κίνα ο αριθμός των οχημάτων έφτασε τα 240 εκ


Θύμα της δικιά της επιτυχία και της αλματώδης ανάπτυξης φαίνεται ότι θα πέσει η Κίνα, καθώς αυτή τη στιγμή είναι η αγορά με την μεγαλύτερη ταξινόμηση νέων αυτοκινήτων με 15.1 εκ. για το 2012 και συνεχίζει με αυξανόμενο ρυθμό, καθώς για το 2013 περιμένουν να πωληθούν κοντά στα 20 εκ. οχήματα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο αριθμός των νέων αυτοκινήτων που πωλήθηκαν το 2012 είναι μεγαλύτερος απ’όλα τα αυτοκίνητα που είχε η Κίνα το 1999, μόλις 14 χρόνια πίσω. Το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 240 εκ. οχήματα με τα μισά από αυτά να είναι αυτοκίνητα.

Με τόσα οχήματα στους δρόμους οι Κινέζοι έχουν να αντιμετωπίσουν το πολύ σοβαρό πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και χαρακτηριστικό είναι ότι τα συγκεκριμένα νούμερα της ρύπανσης έφτασαν σε επικίνδυνα επίπεδα στις 20 και 31 Ιανουάριο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...